Göteborgs stad
Bagaregården, Björkekärr, Dicksons VOB, Ekparkens VOB, Fridkullas VOB, Kaggeleds VOB & Landalas VOB
Vecka 3
Måndag
Lunch 1: Fläskkorv serveras med rotmos och grov senap
Lunch 2: Kycklingbiff serveras med tomatsås, klyftpotatis och blomkål
Dessert: Ostkaka med jordgubbssylt och vispgrädde
Kvällsmat: Grön sparrissoppa med kyckling serveras med skinksmörgås
Lunch 2: Kycklingbiff serveras med tomatsås, klyftpotatis och blomkål
Dessert: Ostkaka med jordgubbssylt och vispgrädde
Kvällsmat: Grön sparrissoppa med kyckling serveras med skinksmörgås
Tisdag
Lunch 1: Fiskpudding serveras med skirat smör potatis och ärtor
Lunch 2: Chili con carne serveras med ris och ärtor
Dessert: Aprikoskräm serveras med gräddmjölk
Kvällsmat: Gräddstuvad pytt i panna serveras med stekt ägg
Lunch 2: Chili con carne serveras med ris och ärtor
Dessert: Aprikoskräm serveras med gräddmjölk
Kvällsmat: Gräddstuvad pytt i panna serveras med stekt ägg
Onsdag
Lunch 1: Kassler serveras med ostsås, potatis och morötter
Lunch 2: Sprödbakad sejfilé serveras med kall citronsås, potatis och morötter
Dessert: Kladdkaka servera med vispad grädde
Kvällsmat: Stekt falukorv serveras med ugnsstekt potatis och inlagd gurka
Lunch 2: Sprödbakad sejfilé serveras med kall citronsås, potatis och morötter
Dessert: Kladdkaka servera med vispad grädde
Kvällsmat: Stekt falukorv serveras med ugnsstekt potatis och inlagd gurka
Torsdag
Lunch 1: Kycklingsoppa med rotfrukter serveras med mjukt bröd
Lunch 2: Wallenbergare serveras med grönpepparsås, potatis och broccoli
Dessert: Toscapäron servera med vaniljsås
Kvällsmat: Raggmunk serveras med bacon och lingonsylt
Lunch 2: Wallenbergare serveras med grönpepparsås, potatis och broccoli
Dessert: Toscapäron servera med vaniljsås
Kvällsmat: Raggmunk serveras med bacon och lingonsylt
Fredag
Lunch 1: Pocherad torsk serveras med ägg- och persiljesås, potatis samt ärtor
Lunch 2: Kycklingspett serveras med kall ananassås, klyftpotatis och brytbönor
Dessert: Rabarber- och jordgubbskräm serveras med gräddmjölk
Kvällsmat: Crepes med färskost serveras med tomatsallad
Lunch 2: Kycklingspett serveras med kall ananassås, klyftpotatis och brytbönor
Dessert: Rabarber- och jordgubbskräm serveras med gräddmjölk
Kvällsmat: Crepes med färskost serveras med tomatsallad
Lördag
Lunch 1: Cevapcici serveras med tomat och olivsås, klyftpotatis och brytbönor
Dessert: Brylépudding med karamellsås
Kvällsmat: Läsämnets serveras med grönsallad
Dessert: Brylépudding med karamellsås
Kvällsmat: Läsämnets serveras med grönsallad
Söndag
Lunch 1: Dillkött på fläskbog serveras med potatis och morötter
Dessert: Chokladmousse serveras med vispad grädde
Kvällsmat: Omelett serveras med smörstekta grönsaker
Dessert: Chokladmousse serveras med vispad grädde
Kvällsmat: Omelett serveras med smörstekta grönsaker