Omsorgen

Göteborgs stad

Bagaregården, Björkekärr, Dicksons VOB, Ekparkens VOB, Fridkullas VOB, Kaggeleds VOB & Landalas VOB

Vecka 30

Bagaregårdens centralkök, telefon 031-365 66 55

Med reservation för förändringar.

Måndag

Lunch 1: Falukorv med senapssås, potatis och morötter
Lunch 2: 
Kycklingfärsbiff med tomatsås, potatis och morötter
Dessert: Ostkaka med bärsylt och vispad grädde
Kvällsmat: Grön sparrissoppa med kyckling serveras med bröd

Tisdag

Lunch 1: Kallrökt lax med romsås serveras med potatis och ärter
Lunch 2: Chili con carne serveras med ris och ärtor
Dessert:
Hallonkräm serveras med gräddmjölk
Kvällsmat: Pytt i panna serveras med stekt ägg och rödbetor

Onsdag

Lunch 1: Kassler med ostsås serveras med potatis/ris, broccoli
Lunch 2: Sprödbakad torskfilé med kall citronsås, kokt potatis och broccoli   

Dessert: Mandariner och vaniljglass
Kvällsmat: Köttbullar med potatismos serveras med lingonsylt

Torsdag

Lunch 1: Kycklingsoppa med curry serveras med bröd                                    

Lunch 2: Wallenbergare, grönpepparsås serveras med potatis och ärter

Dessert: Toscapäron med vispad grädde 
Kvällsmat: Raggmunk med bacon serveras med lingonsylt 

Fredag

Lunch 1: Matjesill serveras med gräddfil, gräslök och kokt potatis
Lunch 2: Kycklingklubba med kall ananassås och klyftpotatis
Dessert: Rabarber och jordgubbskräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Crepes med färskost serveras med grönsallad

Lördag

Lunch 1: Cevapcic, tomat och olivsås med potatis och haricots verts
Dessert: Brylépudding med karamellsås
Kvällsmat: Lasagnette och grönsallad

Söndag

Lunch 1: Dillkött med potatis och morötter
Dessert: Chokladmousse med vispgrädde
Kvällsmat: Ostomelett med grönsallad