Bagaregården, Björkekärr, Dicksons VOB, Ekparkens VOB, Fridkullas VOB, Kaggeleds VOB & Landalas VOB
Vecka 30
Bagaregårdens centralkök, telefon 031-365 66 55
Med reservation för förändringar.
Lunch 1: Falukorv med senapssås, potatis och morötter
Lunch 2: Kycklingfärsbiff med tomatsås, potatis och morötter
Dessert: Ostkaka med bärsylt och vispad grädde
Kvällsmat: Grön sparrissoppa med kyckling serveras med bröd
Lunch 1: Kallrökt lax med romsås serveras med potatis och ärter
Lunch 2: Chili con carne serveras med ris och ärtor
Dessert: Hallonkräm serveras med gräddmjölk
Kvällsmat: Pytt i panna serveras med stekt ägg och rödbetor
Lunch 1: Kassler med ostsås serveras med potatis/ris, broccoli
Lunch 2: Sprödbakad torskfilé med kall citronsås, kokt potatis och broccoli
Dessert: Mandariner och vaniljglass
Kvällsmat: Köttbullar med potatismos serveras med lingonsylt
Lunch 1: Kycklingsoppa med curry serveras med bröd
Lunch 2: Wallenbergare, grönpepparsås serveras med potatis och ärter
Dessert: Toscapäron med vispad grädde
Kvällsmat: Raggmunk med bacon serveras med lingonsylt
Lunch 1: Matjesill serveras med gräddfil, gräslök och kokt potatis
Lunch 2: Kycklingklubba med kall ananassås och klyftpotatis
Dessert: Rabarber och jordgubbskräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Crepes med färskost serveras med grönsallad
Lunch 1: Cevapcic, tomat och olivsås med potatis och haricots verts
Dessert: Brylépudding med karamellsås
Kvällsmat: Lasagnette och grönsallad
Lunch 1: Dillkött med potatis och morötter
Dessert: Chokladmousse med vispgrädde
Kvällsmat: Ostomelett med grönsallad