Omsorgen

Göteborgs stad

Bagaregården, Björkekärr, Dicksons VOB, Ekparkens VOB, Fridkullas VOB, Kaggeleds VOB & Landalas VOB

Vecka 31

Bagaregårdens centralkök, telefon 031-365 66 55

Med reservation för förändringar.

Måndag

Lunch 1: Kålpudding med gräddsås, potatis och lingonsylt
Lunch 2: Sprödbakad lax med kall örtsås, potatis och morötter

Dessert: Jordgubbskräm serveras med gräddmjölk  
Kvällsmat: Kalvsylta med rödbetssallad serveras med bröd

Tisdag

Lunch 1: Pocherad torsk med dillsås och potatis samt ärtor

Lunch 2: Skinkstek med gräddsås och potatis samt ärtor

Dessert: Fruktsoppa med kardemummaskorpor

Kvällsmat: Ugnspannkaka med bärsylt och vispgrädde

Onsdag

Lunch 1: Biff Stroganoff, potatis och broccoli

Lunch 2: Fisk Benedictine med skirat sås, potatis och broccoli

Dessert: Persikor och vispad grädde                    
Kvällsmat:

 

Torsdag

Lunch 1: Ängamat med vegobullar serveras med mjukt bröd

Lunch 2: Biff lindström med löksås serveras med klyftpotatis och blomkål

Dessert: Blåbärspaj med vaniljsås
Kvällsmat: Prinskorv med stekt potatis med grönsallad

Fredag

Lunch 1: Pannbiff med löksås serveras med kokt potatis och morötter
Lunch 2: Kycklinglårfilé, kall currysås serveras med ris/potatis och morot
Dessert: Aprikoskräm med gräddmjölk

Kvällsmat: Smörgås med skagenröra (bröd, skagenröra, citron, gurka, dill)

Lördag

Lunch 1: Ugnstekt lax med dillmajonnäs serveras med potatis och ärtor

Dessert: Amerikanska pannkakor med blåbärssylt och vispad grädde
Kvällsmat: Broccoligratäng med skinka serveras med tomat och gurka

Söndag

Lunch 1: Rökt skinka med potatissallad serveras med grönsallad
Dessert: Drottningmousse
Kvällsmat: Champinjonsoppa serveras med mjukt bröd