Bagaregården, Björkekärr, Dicksons VOB, Ekparkens VOB, Fridkullas VOB, Kaggeleds VOB & Landalas VOB
Vecka 31
Bagaregårdens centralkök, telefon 031-365 66 55
Med reservation för förändringar.
Lunch 1: Kålpudding med gräddsås, potatis och lingonsylt
Lunch 2: Sprödbakad lax med kall örtsås, potatis och morötter
Dessert: Jordgubbskräm serveras med gräddmjölk
Kvällsmat: Kalvsylta med rödbetssallad serveras med bröd
Lunch 1: Pocherad torsk med dillsås och potatis samt ärtor
Lunch 2: Skinkstek med gräddsås och potatis samt ärtor
Dessert: Fruktsoppa med kardemummaskorpor
Kvällsmat: Ugnspannkaka med bärsylt och vispgrädde
Lunch 1: Biff Stroganoff, potatis och broccoli
Lunch 2: Fisk Benedictine med skirat sås, potatis och broccoli
Dessert: Persikor och vispad grädde
Kvällsmat:
Lunch 1: Ängamat med vegobullar serveras med mjukt bröd
Lunch 2: Biff lindström med löksås serveras med klyftpotatis och blomkål
Dessert: Blåbärspaj med vaniljsås
Kvällsmat: Prinskorv med stekt potatis med grönsallad
Lunch 1: Pannbiff med löksås serveras med kokt potatis och morötter
Lunch 2: Kycklinglårfilé, kall currysås serveras med ris/potatis och morot
Dessert: Aprikoskräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Smörgås med skagenröra (bröd, skagenröra, citron, gurka, dill)
Lunch 1: Ugnstekt lax med dillmajonnäs serveras med potatis och ärtor
Dessert: Amerikanska pannkakor med blåbärssylt och vispad grädde
Kvällsmat: Broccoligratäng med skinka serveras med tomat och gurka
Lunch 1: Rökt skinka med potatissallad serveras med grönsallad
Dessert: Drottningmousse
Kvällsmat: Champinjonsoppa serveras med mjukt bröd