Omsorgen

Göteborgs stad

Bagaregården, Björkekärr, Dicksons VOB, Ekparkens VOB, Fridkullas VOB, Kaggeleds VOB & Landalas VOB

Vecka 32

Bagaregårdens centralkök, telefon 031-365 66 55

Med reservation för förändringar.

Måndag

Lunch 1: Falukorv, stuvade ärter och morötter serveras med kokt potatis
Lunch 2:        Laxpudding med skirat smör serveras med morötter                 

Dessert: Chokladpudding serveras med vispgrädde
Kvällsmat: Skärgårdsill servera med kokt potatis

Tisdag

Lunch 1: Fiskbullar med kaviarsås serveras med potatis och ärtor

Lunch 2: Köttbullar med lingongräddsås serveras med potatis och ärtor
Dessert: Björnbärskräm serveras med gräddmjölk
Kvällsmat: Tacorulle med grönsallad 

Onsdag

Lunch 1: Kalops serveras med potatis och rödbetor

Lunch 2: Sprödbakad sejfilé, kall citronsås serveras med potatis och ärter
Dessert: Rulltårta serveras med vispad grädde
Kvällsmat: Grön lasagne serveras med tomatsallad

Torsdag

Lunch 1: Ärtsoppa med fläsk serveras med mjukt bröd
Lunch 2: Kyckling marengo serveras med ris/potatis och broccoli
Dessert: Pannkaka serveras med vispgrädde och jordgubbs

Kvällsmat:     Pannbiff serveras med stekt ägg och stekt potatis

Fredag

Lunch 1: Laxpanetter med dillmajonnäs, potatis och ärtor
Lunch 2: Kassler med stuvad sparris, potatis, ärtor
Dessert: Körsbärssoppa med kardemummaskorpa
Kvällsmat: Ostgratinerad köttfärscrepes med sallad

Lördag

Lunch 1: Nötfärsbiff med dragonsås, potatis och morötter

Dessert: Mandariner med vispgrädde                                              

 Kvällsmat: Potatisbakelse med tonfiskröra och grönsallad

Söndag

Lunch 1: Kotlettrad, plommonsås serveras med kokt potatis, haricots verts

Dessert:        Citronfromage serveras med vispad grädde
Kvällsmat:     Morotssoppa serveras med skinksmörgås