Bagaregården, Björkekärr, Dicksons VOB, Ekparkens VOB, Fridkullas VOB, Kaggeleds VOB & Landalas VOB
Vecka 32
Bagaregårdens centralkök, telefon 031-365 66 55
Med reservation för förändringar.
Lunch 1: Falukorv, stuvade ärter och morötter serveras med kokt potatis
Lunch 2: Laxpudding med skirat smör serveras med morötter
Dessert: Chokladpudding serveras med vispgrädde
Kvällsmat: Skärgårdsill servera med kokt potatis
Lunch 1: Fiskbullar med kaviarsås serveras med potatis och ärtor
Lunch 2: Köttbullar med lingongräddsås serveras med potatis och ärtor
Dessert: Björnbärskräm serveras med gräddmjölk
Kvällsmat: Tacorulle med grönsallad
Lunch 1: Kalops serveras med potatis och rödbetor
Lunch 2: Sprödbakad sejfilé, kall citronsås serveras med potatis och ärter
Dessert: Rulltårta serveras med vispad grädde
Kvällsmat: Grön lasagne serveras med tomatsallad
Lunch 1: Ärtsoppa med fläsk serveras med mjukt bröd
Lunch 2: Kyckling marengo serveras med ris/potatis och broccoli
Dessert: Pannkaka serveras med vispgrädde och jordgubbs
Kvällsmat: Pannbiff serveras med stekt ägg och stekt potatis
Lunch 1: Laxpanetter med dillmajonnäs, potatis och ärtor
Lunch 2: Kassler med stuvad sparris, potatis, ärtor
Dessert: Körsbärssoppa med kardemummaskorpa
Kvällsmat: Ostgratinerad köttfärscrepes med sallad
Lunch 1: Nötfärsbiff med dragonsås, potatis och morötter
Dessert: Mandariner med vispgrädde
Kvällsmat: Potatisbakelse med tonfiskröra och grönsallad
Lunch 1: Kotlettrad, plommonsås serveras med kokt potatis, haricots verts
Dessert: Citronfromage serveras med vispad grädde
Kvällsmat: Morotssoppa serveras med skinksmörgås