Bagaregården, Björkekärr, Dicksons VOB, Ekparkens VOB, Fridkullas VOB, Kaggeleds VOB & Landalas VOB
Vecka 33
Bagaregårdens centralkök, telefon 031-365 66 55
Med reservation för förändringar.
Lunch 1: Kycklingspett med mangosalsa med potatis/ris och broccoli
Lunch 2: Stekt fläsk med löksås serveras med potatis och lingonsylt
Dessert: Katrinplommonkräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Mannakaka serveras med bärsylt och vispgrädde
Lunch 1: Ugnstekt makrill, stuvad spenat serveras med potatis och morötter
Lunch 2: Pasta carbonara
Dessert: Fruktsoppa med kardemummaskorpa
Kvällsmat: Kycklingpytt serveras med grönsallad
Lunch 1: Korvgryta med tomat och vispgrädde med potatis/ris och blomkål
Lunch 2: Fisk borderlaise, skirat smör serveras med potatis och blomkål
Dessert: Persikohalva med vispad grädde
Kvällsmat: Kalkon med legymsallad serveras med potatis
Lunch 1: Fisksoppa serveras med mjukt bröd
Lunch 2: Köttbullar med gräddsås serveras med kokt potatis och lingonsylt
Dessert: Kladdkaka serveras med vispgrädde
Kvällsmat: Prinskorv med stekt potatis (senap & ketchup)
Lunch 1: Biff lindström med gräddsås, potatis och brytbönor
Lunch 2: Kycklingfilé med currysås, potatis och brytbönor
Dessert: Vinbärskräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Räksmörgås (räkor, ägg, majonnäs, gurka, citron, dill)
Lunch: Kassler med champinjonsås serveras med potatis och morötter
Dessert: Blåbärscrepés med vispgrädde
Kvällsmat: Omelett med stuvad palsternacka och grönsallad
Lunch: Dillkött (nötbog) serveras med potatis och morot
Dessert: Hallonmousse med vispad grädde
Kvällsmat: Skink och potatisfrestelse serveras med tomatsallad