Bagaregården, Björkekärr, Dicksons VOB, Ekparkens VOB, Fridkullas VOB, Kaggeleds VOB & Landalas VOB
Vecka 36
Lunch 1: Kålpudding med gräddsås, potatis och morötter
Lunch 2: Laxpanett med kall citronsås, potatis och morötter
Dessert: Kökets jordgubbskräm serveras med gräddmjölk
Kvällsmat: Rökt kalkonbröst och mimosasallad serveras med bröd
Lunch 1: Pocherad torsk med paprikasås serveras med potatis och ärter
Lunch 2: Skinkstek, gräddsås serveras med potatis och ärtor
Dessert: Fruktsoppa serveras med kardemummaskorpa
Kvällsmat: Ugnspannkaka serveras med bärsylt och smörgås
Lunch 1: Biff stroganoff serveras med potatis/ris, broccoli
Lunch 2: Kycklinglårfilé med kall currysås, med potatis/ris, broccoli
Dessert: Hallonmousse med en klick vispgrädde
Kvällsmat: Rotfruktsmedaljonger med köttbullar
Lunch 1: Fisksoppa med tomat och vitt vin serveras med bröd
Lunch 2: Pytt i panna serveras med stekt ägg och rödbetor
Dessert: Pannkakor med vispgrädde och bärsylt
Kvällsmat: Prinskorv serveras med stekt potatis och stekt ägg
Lunch 1: Pannbiff, löksås serveras med kokt potatis och lingonsylt
Lunch 2: Fisk benedictine, skirat smör serveras med potatis och ärter
Dessert: Aprikoskräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Kycklingröra med potatisbakelse serveras med grönsallad
Lunch 1: Ostpanerad sejfilé, dillmajonnäs serveras med potatis och broccoli
Dessert: Kärleksmums
Kvällsmat: Broccoligratäng med skinka och grönsallad
Lunch 1: Oxbringa, pepparrotssås med potatis och morötter
Dessert: Ängladessert
Kvällsmat: Linssoppa med smetana serveras med bröd