Bagaregården, Björkekärr, Dicksons VOB, Ekparkens VOB, Fridkullas VOB, Kaggeleds VOB & Landalas VOB
Vecka 37
Lunch 1: Falukorv med stuvad blomkål serveras med potatis
Lunch 2: Laxpudding, skirat smör serveras med morötter
Dessert: Chokladmousse
Kvällsmat: Kalkon-och broccoligratäng serveras med grönsallad
Lunch 1: Fiskbullar i hummersås serveras med potatis samt ärtor
Lunch 2: Köttbullar med gräddsås serveras med potatis samt ärtor
Dessert: Björnbärskräm serveras med gräddmjölk
Kvällsmat: Vårrullar serveras med sweet chilidressing och ris
Lunch 1: Kalops serveras med potatis och broccoli
Lunch 2: Sprödbakad sejfilé, citronsås serveras med potatis och broccoli
Dessert: Mandariner med vispad grädde
Kvällsmat: Falufrestelse och tomatsallad
Lunch 1: Ärtsoppa med fläsk serveras med mjukt bröd
Lunch 2: Kyckling marengo serveras med potatis/ris och blomkål
Dessert: Pannkakor med vispgrädde och bärsylt
Kvällsmat: Köttbullar med potatismos, gurka och tomat
Lunch 1: Örtbakad torsk, kall dillsås serveras med kokt potatis och ärtor
Lunch 2: Kassler med ananas serveras med ris/potatis och ärtor
Dessert: Vinbärskräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Ostgratinerade crêpes med räkor serveras med tomatsallad
Lunch 1: Nötfärsbiff med dragonsås serveras med potatis och haricots verte
Dessert: Äppelkaka med vaniljsås
Kvällsmat: Potatisbakelse med laxröra
Lunch 1: Kotlettrad med plommonsås serveras med potatis och morot
Dessert: Apelsinkesella
Kvällsmat: Morotssoppa serveras med mjukt bröd