Bagaregården, Björkekärr, Dicksons VOB, Ekparkens VOB, Fridkullas VOB, Kaggeleds VOB & Landalas VOB
Vecka 38
Lunch 1: Kycklingklubba, mangosalsa med kokt potatis/ris och morötter
Lunch 2: Bohuslänsk fiskgryta serveras med potatis och morötter
Dessert: Katrinplommonkräm serveras med gräddmjölk
Kvällsmat: Skinkfrestelse serveras med grönsallad
Lunch 1: Stekt strömming serveras med potatismos och ärtor
Lunch 2: Carbonara med bacon serveras med pasta och ärtor
Dessert: Blåbärssoppa serveras med kardemummaskorpa
Kvällsmat: Kesokaka med bärsylt och skinksmörgås
Lunch 1: Korvgryta med tomat och grädde med potatis/ris och broccoli
Lunch 2: Fisk borderlaise, skirat smör serveras med potatis och broccoli
Dessert: Inlagda persikohalvor serveras med vispad grädde
Kvällsmat: Rökt kalkon, legymsallad serveras med potatis
Lunch 1: Gulaschsoppa(färs) serveras med mjukt bröd
Lunch 2: Torskburgare med citronsås serveras med potatis och ärtor
Dessert: Äppelcrêpes serveras med vispgrädde
Kvällsmat: Grillkorv, gurkmajonnäs serveras med potatismos,senap & ketchup
Lunch 1: Biff Lindström med gräddsås serveras med potatis och blomkål
Lunch 2: Kycklinglårfilé , kall currysås serveras med potatis/ris, blomkål
Dessert: Jordgubbskräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Räksmörgås (räkor, ägg, majonnäs, gurka, citron, dill, bröd)
Lunch 1: Ugnstekt lax med skarpsås serveras med potatis och morötter
Dessert: Hallonmousse med vispgrädde
Kvällsmat: Omelett med champinjonstuvning och grönsallad
Lunch 1: Dillkött på bog serveras med kokt potatis, haricots verts
Dessert: Morotskaka
Kvällsmat: Blomkålssoppa serveras med skinksmörgås