Omsorgen

Göteborgs stad

Bagaregården, Björkekärr, Dicksons VOB, Ekparkens VOB, Fridkullas VOB, Kaggeleds VOB & Landalas VOB

Vecka 38

Måndag

Lunch 1: Kycklingklubba, mangosalsa med kokt potatis/ris och morötter
Lunch 2: Bohuslänsk fiskgryta serveras med potatis och morötter

Dessert:  Katrinplommonkräm serveras med gräddmjölk
Kvällsmat: Skinkfrestelse serveras med grönsallad

Tisdag

Lunch 1: Stekt strömming serveras med potatismos och ärtor

Lunch 2: Carbonara med bacon serveras med pasta och ärtor
Dessert: Blåbärssoppa serveras med kardemummaskorpa
Kvällsmat: Kesokaka med bärsylt och skinksmörgås

Onsdag

Lunch 1: Korvgryta med tomat och grädde med potatis/ris och broccoli

Lunch 2: Fisk borderlaise, skirat smör serveras med potatis och broccoli
Dessert: Inlagda persikohalvor serveras med vispad grädde
Kvällsmat: Rökt kalkon, legymsallad serveras med potatis

Torsdag

Lunch 1: Gulaschsoppa(färs) serveras med mjukt bröd
Lunch 2: Torskburgare med citronsås serveras med potatis och ärtor
Dessert: Äppelcrêpes serveras med vispgrädde
Kvällsmat:     Grillkorv, gurkmajonnäs serveras med potatismos,senap & ketchup

Fredag

Lunch 1: Biff Lindström med gräddsås serveras med potatis och blomkål
Lunch 2: Kycklinglårfilé , kall currysås serveras med potatis/ris, blomkål
Dessert: Jordgubbskräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Räksmörgås (räkor, ägg, majonnäs, gurka, citron, dill, bröd)

Lördag

Lunch 1: Ugnstekt lax med skarpsås serveras med potatis och morötter

Dessert: Hallonmousse med vispgrädde                                              

 Kvällsmat: Omelett med champinjonstuvning och grönsallad 

Söndag

Lunch 1: Dillkött på bog serveras med kokt potatis, haricots verts           

 Dessert:        Morotskaka
Kvällsmat:     Blomkålssoppa serveras med skinksmörgås