Omsorgen

Göteborgs stad

Bagaregården, Björkekärr, Dicksons VOB, Ekparkens VOB, Fridkullas VOB, Kaggeleds VOB & Landalas VOB

Vecka 4

Måndag
Lunch 1:Kålpudding serveras med gräddsås, potatis och lingonsylt
Lunch 2: Sprödbakad lax serveras med kall örtsås, potatis och ärtor
Dessert: Jordgubbskräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Kalvsylta och rödbetssallad serveras med potatis
Tisdag
Lunch 1: Pocherad torsk serveras med potatis, paprikasås och ärtor
Lunch 2: Skinkstek serveras med gräddsås och potatis samt ärtor
Dessert: Fruktsoppa serveras med kardemummaskorpor
Kvällsmat: Ugnspannkaka serveras med hallonsylt och skinksmörgås
Onsdag
Lunch 1: Biff Stroganoff serveras med ris alternativt potatis och blomkål
Lunch 2: Fisk Benedictine serveras med skirat smör, potatis och ärtor
Dessert: Konserverad persika serveras med vaniljsås
Kvällsmat: Rotfruktsmedaljonger och köttbullar serveras med lingonsylt
Torsdag
Lunch 1: Ängamat serveras med vegobullar samt mjuk smörgås
Lunch 2: Biff Lindström serveras med löksås, potatis och brytbönor
Dessert: Plättar serveras med vispad grädde och jordgubbssylt
Kvällsmat: Prinskorv serveras med stekt ägg och ugnsstekt potatis
Fredag
Lunch 1: Pannbiff serveras med löksås, potatis och brytbönor
Lunch 2: Stekt kycklinglårfilé serveeras med currysås och potatis samt brytbönor
Dessert: Krusbärskräm serveras med gräddmjölk
Kvällsmat: Smörgås med skagenröra
Lördag
Lunch 1: Panko- och ostpanerad sejfilé serveras med dillmajonnäs, potatis och ärtor
Dessert: Ägglikörmouse
Kvällsmat: Broccoligratäng med skinka serveras med grönsallad
Söndag
Lunch 1: Rimmad oxbringa serveras med pepparrotssås, potatis och morötter
Dessert: Ängladessert (småkakor med lingongrädde)
Kvällsmat: Champinjonsoppa serveras med skinksmörgås