Bagaregården, Björkekärr, Dicksons VOB, Ekparkens VOB, Fridkullas VOB, Kaggeleds VOB & Landalas VOB
Vecka 41
Med reservation för förändringar.
Lunch 1: Fläskkorv med rotmos serveras med grov senap
Lunch 2: Kycklingfärsbiff, krämig tomatsås med potatis och blomkål
Dessert: Mango och passionsmousse
Kvällsmat: Grön sparrissoppa med kyckling och skinksmörgås
Lunch 1: Fiskpudding med skirat smör, potatis och ärter
Lunch 2: Chili con carne med ris och ärter
Dessert: Björnbärskräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Pytt i panna serveras med stekt ägg, rödbetor
Lunch 1: Kassler med parmesanssås, potatis och rivna morötter
Lunch 2: Sprödbakad sejfilé , kall citronsås, ris/potatis och rivna morötter
Dessert: Päronhalva med vispad grädde
Kvällsmat: Falukorv med ugnstekt potatis och inlagd gurka
Lunch 1: Ärtsoppa med fläsk och mjukt bröd
Lunch 2: Wallenbergare, grönpepparsås serveras med, kokt potatis, broccoli
Dessert: Pannkakor med vispgrädde och bärsylt
Kvällsmat: Raggmunk och bacon serveras med lingonsylt
Lunch 1: Pocherad torsk, ägg och persiljesås serveras med potatis, ärtor
Lunch 2: Fisk bordelaise med skirat smör och kokt potatis
Dessert: Rabarber och jordgubbskräm serveras med gräddmjölk
Kvällsmat: Crêpes med vitlöksdressing och grönsallad
Lunch: Biff Lindström med gräddsås och kokt potatis, bönor
Dessert: Brylépudding med karamellsås
Kvällsmat: Lasagnette bolognese serveras med tomatsallad
Lunch: Dillkött serveras med kokt potatis och kokta morötter
Dessert: Silviakaka
Kvällsmat: Smörgås med skagenröra ( bröd, tomat, gurka, citron)