Bagaregården, Björkekärr, Dicksons VOB, Ekparkens VOB, Fridkullas VOB, Kaggeleds VOB & Landalas VOB
Vecka 42
Med reservation för förändringar.
Lunch 1: Kålpudding med gräddsås, potatis och lingonsylt
Lunch 2: Chorizo med tomatsås, potatis och ärter
Dessert: Jordgubbskräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Kalvsylta med rödbetssallad och potatis
Lunch 1: Pocherad torsk med paprikasås, potatis och rivna morötter
Lunch 2: Skinkstek med äpplecidersås, potatis och rivna morötter
Dessert: Fruktsoppa med kardemummaskorpor
Kvällsmat: Ost och grönsakspaj serveras med sallad
Lunch 1: Biff Stroganoff med ris/ potatis och grönsallad
Lunch 2: Mandelfisk med skirat smör, potatis och ärter
Dessert: Rulltårta med vispad grädde
Kvällsmat: Rotfruktsmedaljonger med köttbullar och lingonsylt
Måltidens dag 16/9
Förrätt: Gravad lax på kavring, hovmästarsås och rostade solrosfrön
Lunch: Fläskkarré, kantarellsås med citruskokt spetskål, rostad potatis
Dessert: Äppel & kanelkaka, inkokt rosmarinäpple och vaniljsås
Kvällsmat: Falukorv med stekt ägg och ugnstekt potatis
Lunch 1: Pannbiff med löksås, potatis och inlagd gurka
Lunch 2: Kycklinglårfilé med currysås, potatis och sallad
Dessert: Skogsbärskräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Skagenröra med bröd, dill och citronskiva
Lunch 1: Panko och ostpanerad sejfilé, dillmajonnäs, potatis och ärter
Dessert: Kärleksmums med vispgrädde
Kvällsmat: Broccoligratäng med skinka och grönsallad
Lunch 1: Oxbringa med pepparrotssås, potatis och morötter
Dessert: Ängladessert (småkakor med lingongrädde)
Kvällsmat: Linssoppa med smetana och skinksmörgås