Bagaregården, Björkekärr, Dicksons VOB, Ekparkens VOB, Fridkullas VOB, Kaggeleds VOB & Landalas VOB
Vecka 43
Med reservation för förändringar.
Lunch 1: Stekt falukorv med senapssås, potatis och morötter
Lunch 2: Laxpudding med skirat smör och morötter
Dessert: Chokladmousse med vispgrädde
Kvällsmat: Potatisbullar med smak av bacon serveras men lingonsylt
Lunch 1: Fiskbullar med hummersås, potatis och ärter
Lunch 2: Köttbullar med gräddsås, potatis och lingon
Dessert: Björnbärskräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Vårrullar med sweetchilidressing serveras med ris
Lunch 1: Kalops serveras med potatis och rödbetor
Lunch 2: Sprödbakad sejfilé med remouladsås, potatis och ärter
Dessert: Konserverade mandariner med glass
Kvällsmat: Grönsakslasagne med tomatsallad
Lunch 1: Ärtsoppa med fläsk och mjukt bröd
Lunch 2: Kyckling Marengo, ris / potatis och broccoli
Dessert: Pannkaka med vispgrädde och jordgubbssylt
Kvällsmat: Pannbiff med ugnstekt potatis och inlagd gurka
Lunch 1: Örtbakad sejfilé med citron och dillsås, potatis och ärter
Lunch 2: Kassler med ananas, potatis och ärter
Dessert: Vinbärskräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Crêpes med köttfärs, gräddfil och grönsallad
Lunch 1: Nötfärsbiff med dragonsås, potatis och blomkål
Dessert: Päronkaka serveras med kardemummagrädde
Kvällsmat: Tonfiskröra med potatisbakelse och grönsallad
Lunch 1: Helstekt kotlettrad med plommonsås, potatis och brytbönor
Dessert: Ägglikörmousse
Kvällsmat: Morots och linssoppa med skinksmörgås