Bagaregården, Björkekärr, Dicksons VOB, Ekparkens VOB, Fridkullas VOB, Kaggeleds VOB & Landalas VOB
Vecka 44
Med reservation för förändringar.
Lunch 1: Kycklingklubba med mangosalsa, klyftpotatis och blandsallad
Lunch 2: Bohuslänsk fiskgryta, potatis och morötter
Dessert: Katrinplommonkräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Mannapudding med saftsås/äpplemos och skinksmörgås
Lunch 1: Stekt strömming med potatismos, lingonsylt och ärter
Lunch 2: Carbonara med bacon servera med pasta och ärter
Dessert: Fruktsoppa med kardemummaskorpor
Kvällsmat: Krismat
Lunch 1: Korvgryta med tomat och vispgrädde, ris / potatis och morötter
Lunch 2: Fisk Bordelaise med skirat smör, potatis och morötter
Dessert: Konserverade päron med vispgrädde
Kvällsmat: Kalkon med legymsallad och potatis
Lunch 1: Gulaschsoppa (färs) och mjukt bröd
Lunch 2: Torskburgare med remouladsås potatis och broccoli
Dessert: Blåbärscrêpes med vispgrädde
Kvällsmat: Grillkorv med gurkmajonnäs och ugnstekt potatis
Lunch 1: Biff Lindström med gräddsås, potatis och blomkål
Lunch 2: Kycklinglårfilé med currysås, potatis / ris och blomkål
Dessert: Kökets jordgubbskräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Räksmörgås (räkor, ägg, bröd, sallad, majonnäs, citron, dill)
Lunch 1: Ugnstekt lax med romsås, potatis och broccoli
Dessert: Morotskaka
Kvällsmat: Omelett med stuvad sparris och grönsallad
Lunch 1: Dillkött på nötbog med potatis och morötter
Dessert: Hallonmousse med vispgrädde
Kvällsmat: Ost och broccolisoppa med mjukt bröd