Bagaregården, Björkekärr, Dicksons VOB, Ekparkens VOB, Fridkullas VOB, Kaggeleds VOB & Landalas VOB
Vecka 46
Med reservation för förändringar.
Lunch 1: Schweizerfärs, gräddsås serveras med kokt potatis och blomkål
Lunch 2: Chorizo med ajvarsås serveras med klyftpotatis och blomkål
Dessert: Konserverad persika serveras med vaniljglass
Kvällsmat: Rotfruktsmedaljonger med köttbullar
Lunch 1: Torskfilé med pepparrotssås serveras med kokt potatis och ärter
Lunch 2: Kebabgryta serveras med potatis/ris och ärter
Dessert: Citronfromage med småkaka
Kvällsmat: Ugnspannkaka serveras med lingonsylt
Lunch 1: Isterband med stuvad potatis serveras med inlagda rödbetor
Lunch 2: Grönsakslasagne serveras med sallad
Dessert: Päronkräm serveras med gräddmjölk
Kvällsmat: Laxpytt serveras med örtcreme och grönsallad
Lunch 1: Fisksoppa serveras med mjukt bröd
Lunch 2: Kycklinglårfilé, bearnaisesås med klyftpotatis och rivna morötter
Dessert: Ostkaka med vispgrädde och jordgubbssylt
Kvällsmat: Ostgratinerade köttfärscrêpes och tomatsallad
Lunch 1: Sprödbakad sejfilé, kall citronsås med kokt potatis och ärtor
Lunch 2: Biff Lindström med gräddsås serveras med potatis och ärtor
Dessert: Äppelcrêpes serveras med vaniljgrädde
Kvällsmat: Potatisbakelse med skinkröra serveras med sallad
Lunch: Viltgryta med svamp serveras med kokt potatis och broccoli
Dessert: Bärkaka med vispad grädde
Kvällsmat: Ost och grönsakspaj med grönsallad
Lunch: Skinkstek, gräddsås serveras med potatis, äppelmos
Dessert: Jordgubbsmousse serveras med vispgrädde
Kvällsmat: Kycklingfrestelse serveras med sallad