Omsorgen

Göteborgs stad

Bagaregården, Björkekärr, Dicksons VOB, Ekparkens VOB, Fridkullas VOB, Kaggeleds VOB & Landalas VOB

Vecka 48

Bagaregårdens centralkök, telefon 031-365 66 55
Med reservation för förändringar.

Måndag
Lunch 1: Kålpudding med gräddsås, potatis och lingonsylt
Lunch 2: Chorizo med tomatsås, potatis och ärter
Dessert: Björnbärskräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Rökt kalkon med mimosasallad och kokt potatis
Tisdag
Lunch 1: Pocherad torsk med paprikasås, potatis och rivna morötter
Lunch 2: Skinkstek med gräddsås, potatis och rivna morötter
Dessert: Fruktsoppa med kardemummaskorpor
Kvällsmat: Ost och grönsakspaj serveras med sallad
Onsdag
Lunch 1: Köttfärssås med spaghetti och grönsallad
Lunch 2: Citrusfisk med skirat smör, potatis och ärter
Dessert: Drottningmousse med vispad grädde
Kvällsmat: Prinskorv med stekt ägg och ugnstekt potatis
Torsdag

Lunch 1: Borsjtj Rödbetssoppa serveras med smetana och mjukt bröd.                                                                Lunch 2: Kycklingpytt med kall currydressing serveras med sallad
Dessert: Drömrulltårta med vispad grädde
Kvällsmat: Rotfruktsmedaljonger med köttbullar och lingonsylt

Fredag
Lunch 1: Pannbiff med löksås, potatis och inlagd gurka
Lunch 2: Sydfransk fiskgryta serveras med potatis och sallad 
Dessert: Kaneldoftande äppelkräm serveras med gräddmjölk
Kvällsmat:Laxröra med bröd, dill och citronskiva
Lördag
Lunch 1: Panko och ostpanerad sejfilé, dillmajonnäs, potatis och ärter
Dessert: Blåbärscrêpes med vaniljgrädde 
Kvällsmat:Broccoligratäng med skinka och grönsallad
Söndag
Lunch 1: Oxbringa med pepparrotssås, potatis och morötter
Dessert: Mjuk pepparkaka med lingonkvarg
Kvällsmat: Jordärtskockssoppa serveras med skinksmörgås