Göteborgs stad
Bagaregården, Björkekärr, Dicksons VOB, Ekparkens VOB, Fridkullas VOB, Kaggeleds VOB & Landalas VOB
Vecka 49
Bagaregårdens centralkök, telefon 031-365 66 55
Med reservation för förändringar.
Måndag
Lunch 1: Schweizerfärs med gräddsås, potatis och morötter
Lunch 2: Laxpudding med skirat smör och morötter
Dessert: Citronfromage med vispgrädde
Kvällsmat : Potatisbullar med smak av bacon serveras men lingonsylt
Alt. kvällsmat: Ugnspannkaka med sylt
Tisdag
Lunch 1: Fiskbullar med kaviarsås, potatis och ärter
Lunch 2: Köttbullar med gräddsås, potatis och lingon
Dessert: Björnbärskräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Risgrynspudding serveras med saftsoppa/bärsylt och skinksmörgås
Alt. kvällsmat: Ugnspannkaka med sylt
Onsdag
Lunch 1: Kalops serveras med potatis och rödbetor
Lunch 2: Sprödbakad sejfilé med dansk remouladsås, potatis och ärter
Dessert: Konserverade mandariner med glass
Kvällsmat: Grön lasagne med tomatsallad
Alt. kvällsmat: Ugnspannkaka med sylt
Torsdag
Lunch 1: Ärtsoppa med fläsk och mjukt bröd
Lunch 2: Kycklinggryta med svamp, purjolök och ris / potatis och broccoli
Dessert: Pannkaka med vispgrädde och jordgubbssylt
Kvällsmat: Pannbiff med ugnstekt potatis och inlagd gurka
Alt. kvällsmat: Ugnspannkaka med sylt
Fredag
Lunch 1: Örtbakad sejfilé med citron och dillsås, potatis och ärter
Lunch 2: Kassler med ananas, potatis/ris och ärter
Dessert: Vinbärskräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Crêpes med köttfärs, gräddfil och grönsallad
Alt. kvällsmat: Ugnspannkaka med sylt
Lördag
Lunch 1: Nötfärsbiff med dragonsås, potatis och blomkål
Dessert: Päronkaka serveras med kardemummagrädde
Kvällsmat: Tonfiskröra med potatisbakelse och grönsallad
Alt. kvällsmat: Ugnspannkaka med sylt
Söndag
Lunch 1: Helstekt kotlettrad med plommonsås, potatis och brytbönor
Dessert: Ägglikörmousse
Kvällsmat: Morots och linssoppa med skinksmörgås
Alt. kvällsmat: Ugnspannkaka med sylt