Omsorgen

Göteborgs stad

Bagaregården, Björkekärr, Dicksons VOB, Ekparkens VOB, Fridkullas VOB, Kaggeleds VOB & Landalas VOB

Vecka 5

Måndag
Lunch 1: Stekt falukorv serveras med stuvade grönsaker, potatis och brytbönor
Lunch 2: Laxpudding serveras med skirat smör och bryt bönor
Dessert: Köksbärssoppa med kardemummaskorpor
Kvällsmat: Rotfruktsgratäng med skinka serveras med grönsallad
Tisdag
Lunch 1: Nötfärsbiff serveras med dragonsås, potatis och morötter
Lunch 2: Fiskbullar med kaviarsås serveras med potatis och morötter
Dessert: Björnbärskräm serveras med gräddmjölk
Kvällsmat: Tacorulle serveras med tomatsallad
Onsdag
Lunch 1: Kalops serveras med potatis och rödbetor
Lunch 2: Sprödbakad sejfilé serveras med kall citronsås, potatis och ärtor
Dessert: Mandariner serveras med glass
Kvällsmat: Grönsakslasagne serveras med tomatsallad
Torsdag
Lunch 1: Ärtsoppa med fläsk serveras med mjukt bröd
Lunch 2: Kyckling Marengo serveras med ris/potatis och broccoli
Dessert: Pannkakor serveras med vispad grädde och jordgubbssylt
Kvällsmat: Prinskorv serveras med stekt ägg och ugnsstekt potatis
Fredag
Lunch 1: Bohuslänsk fiskgryta serveras med potatis och ärtor
Lunch 2: Ugnsstekt kassler servera med champinjonsås, potatis och ärtor
Dessert: Chokladpudding med vispgrädde
Kvällsmat: Crepes med köttfärs serveras med grönsallad
Lördag
Lunch 1: Viltskavsgryta med lingon serveras med potatis och broccoli
Dessert: Mjuk bärkaka serveras med vaniljsås
Kvällsmat: Tonfiskröra och potatisbakelse serveras med grönsallad
Söndag
Lunch 1: Helstekt kotlettrad serveras med plommonsås, potatis och morötter
Dessert: Apelsinkesella
Kvällsmat: Pumpasoppa serveras med skinksmörgås