Göteborgs stad
Bagaregården, Björkekärr, Dicksons VOB, Ekparkens VOB, Fridkullas VOB, Kaggeleds VOB & Landalas VOB
Vecka 51
Bagaregårdens centralkök, telefon 031-365 66 55
Med reservation för förändring
Måndag
Lunch 1: Fläskkorv med rotmos serveras med senap
Lunch 2: Kycklinglevergryta serveras med potatis/ris och morötter
Dessert: Hallonkräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Baconlåda serveras med grönsallad
Alt. kvällsmat: Ostkaka serveras med sylt och grädde
Tisdag
Lunch 1: Fisksufflé, skirat smör serveras med potatis och ärter
Lunch 2: Pytt i panna serveras med stekt ägg och rödbetor
Dessert: Fruktcocktail med vaniljglass
Kvällsmat: Ugnspannkaka serveras med lingonsylt
Alt. kvällsmat: Ostkaka serveras med sylt och grädde
Onsdag
Lunch 1: Oxjärpar, löksås med potatis och blomkål
Lunch 2: Fisk benedictine , vitvinssås serveras med potatis och blomkål
Dessert: Blåbärssoppa med en klick vispad grädde
Kvällsmat: Senapsill serveras med kokt ägg och kokt potatis
Alt. kvällsmat: Ostkaka serveras med sylt och grädde
Torsdag
Lunch 1: Ärtsoppa med fläsk serveras med mjukt bröd
Lunch 2: Köttfärssås serveras med spagetti och grönsallad
Dessert: Pannkakor serveras med vispgrädde och bärsylt
Kvällsmat: Falukorv med potatismos (senap,ketchup)
Alt. kvällsmat: Ostkaka serveras med sylt och grädde
Fredag
Lunch 1: Sprödbakad torskfilé, remouladsås serveras med potatis och ärtor
Lunch 2: Köttbullar med gräddsås serveras med potatis och lingon
Dessert: Krusbärskräm med kardemummaskorpa
Kvällsmat: Ostgratinerade crêpes med räkor serveras med sallad
Alt.kvällsmat: Ostkaka serveras med sylt och grädde
Lördag
Lunch: Skinkstek med äppelsås serveras med potatis och broccoli
Dessert: Mangopannacotta
Kvällsmat: Tonfiskröra med rösti serveras med grönsallad
Alt.kvällsmat: Ostkaka serveras med sylt och grädde
Söndag
Lunch: Lammgryta med tomat serveras med potatis och morötter
Dessert: Vit chokladmousse
Kvällsmat: Broccolisoppa med ädelost serveras med mjukt bröd
Alt.kvällsmat: Ostkaka serveras med sylt och grädde