Omsorgen

Göteborgs stad

Bagaregården, Björkekärr, Dicksons VOB, Ekparkens VOB, Fridkullas VOB, Kaggeleds VOB & Landalas VOB

Vecka 6

Måndag
Lunch 1: Stekt fläsk serveras med löksås, potatis och morötter
Lunch 2: Kycklingspett med mangosalsa, klyftpotatis och morötter
Dessert: Katrinplommonkräm serveras med gräddmjölk
Kvällsmat: Mannapudding serveras med saftsås/äppelmos och skinksmörgås
Tisdag
Lunch 1: Stekt strömming serveras med potatismos och ärtor
Lunch 2: Carbonara med bacon serveras med pasta och ärtor
Dessert: Frukstsoppa servera med kardemummaskorpor
Kvällsmat: Potatisbullar med bacon serveras med lingonsylt
Onsdag
Lunch 1: Krämig korvgryta med tomat serveras med ris/potatis och broccoli
Lunch 2: Fisk Bordelaise serveras med skirat smör, potatis och broccoli
Dessert: Fruktsallad serveras med glass
Kvällsmat: Rökt kalkonbröst serveras med legymsallad och potatis
Torsdag
Lunch 1: Fisksoppa med tomat och vin serveras med mjukt bröd
Lunch 2: Biff Lindström serveras med lökskysås och potatis samt broccoli
Dessert: Blåbärscrêpes serveras med vispad grädde
Kvällsmat: Champinjoncrêpes servevas med grönsallad
Fredag
Lunch 1: Stekt kycklinglårfilé serveras med currysås, potatis/ris och blomkål
Lunch 2: Köttfärsgryta med bönor och svamp serveras med potatis/ris och blomkål
Dessert: Svartvinbärskräm serveras med gräddmjölk
Kvällsmat: Räksmörgås (räkor, ägg, bröd, sallad, majonnäs, citron, dill)
Lördag
Lunch 1: Ugnsstekt sej med örttäcke serveras med vitvinssås, potatis och haricots verts
Dessert: Kärleksmums
Kvällsmat: Baconlåda serveras med grönsallad
Söndag
Lunch 1: Pepparrotskött serveras med potatis och morötter
Dessert: Hallonmousse serveras med vispad grädde
Kvällsmat: Omelett med stuvad palsternacka