Fredriksdals VO
Vecka 1
Med reservation för ändringar.
Lunch: Flygande Jakob serveras med ris & ångkokt broccoli
Alternativ lunch: Stekt falukorv och stuvade makaroner
Dessert: Citruskräm
Kvällsmat: Värmande minestronesoppa serveras med nybakat bröd
Alternativ kvällsmat: Mannapudding
Lunch: Köttbullar med rårörda lingon, gräddsås, ångkokt potatis & kokt morot
Alternativ lunch: Pepparotsöverbakad sejfilé serveras med potatismos
Dessert: Mazarinkaka
Kvällsmat: Varm smörgås med champinjonstuvning och ost
Alternativ kvällsmat: Mannapudding
Förrätt: Rökig laxtartar på spröd smördegsbakelse med Västerbottensost
Varmrätt: Enbärsrimmad vildsvinskarre med vinbärs- och rödlöksmarmelad, Pommes Anna, viltkryddad gräddsås och haricots verts.
Dessert: Len crème caramel serverad med en frisk körsbärskompott.
Kvällsmat: Ost och charkbricka- Nötpastrami, kalkon, brieost, kex, vindruvor, melon, nybakt Focaccia & tapenad
Lunch: Ångad torskrygg i kryddig saffransbuljong med grönsaker, serverad med len potatispuré
Dessert: Chokladmousse smaksatt med arrak och toppad med krispiga kaksmulor
Kvällsmat: Pizza Fredriksdal-tomat, ost, skinka serveras med pizzasallad
Lunch: Viltskavsgryta serveras med kokt potatis & haricots verts
Dessert: Björnbärskompott med vaniljkvarg
Kvällsmat: Hamburgare med bröd, dressing & pommes
Alternativ kvällsmat: Mannapudding
Lunch: Västerbotten överbakad koljafilé serveras men romsås , kokt potatis & morot
Dessert: Ostkaka med lättvispad grädde
Kvällsmat: Rotfruktsgratäng med pastrami
Alternativ kvällsmat: Mannapudding
Lunch: Burgundisk nötköttsgryta serveras med kokt potatis & brysselkål
Dessert: After eightpäron med vispad grädde
Kvällsmat: Stekt potatis serveras med prinskorv, stekt ägg & senapsrelish
Alternativ kvällsmat: Mannapudding