Omsorgen

Göteborgs stad

Fredriksdals VO

Vecka 19

Måndag
Lunch 1: Ägg- & persiljebakad torsk med vitvinssås och kokt potatis
Lunch 2: Lasagne
Dagens grönsak: Gröna ärtor
Dessert: Persika med grädde
Tisdag
Lunch 1: Ananasgratinerad kassler med rödvinssås & ris
Lunch 2: Bohuslänsk fiskgryta med ris
Dagens grönsak: Slottsgrönsaker
Dessert: Rulltårta
Onsdag
Lunch 1: Havets wallenbergare med vitvinssås & kokt potatis
Lunch 2: Kåldolmar med gräddsås & kokt potatis
Dagens grönsak: Rårivna morötter
Dessert: Björnbärskompott
Torsdag
Lunch 1: Kött- & grönsakssoppa med hembakat bröd
Lunch 2: Stekt kyckling med äpple- & currydressing samt ris
Dessert: Pannkaka med grädde
Kvällsmat: Skinkfrestelse med pizzasallad
Fredag
Lunch 1: Fläskschnitzel med bearnaise och ugnsstekt potatis
Lunch 2: Vegetarisk schnitzel med bearnaise & ugnsstekt potatis
Dagens grönsak: Blandsallad
Dessert: Skogsbärskräm
Lördag
Lunch: Skinkstek med ädelostsås och kokt potatis
Dagens grönsak: Broccoli
Dessert: Hallonsorbet
Kvällsmat: Köttbullar med rödbetssallad & bröd
Söndag
Lunch: Oxjärpar med pepparsås & kryddig potatisgratäng
Dagens grönsak: Inlagd gurka
Dessert: Kladdkaka med vispgrädde
Kvällsmat: Fläskpannkaka & blandsallad