Omsorgen

Göteborgs stad

Fredriksdals VO

Vecka 25

Tillbehör varje dag: Gelé, smörgåsgurka, lingonsylt, rödbetor, ketchup, senap & tabasco.

Smaklig måltid

Med reservation för ändringar

Måndag
Lunch 1: Rotfruktsbakad torsk med vitvinssås & kokt potatis
Lunch 2: Chili con carne med ris
Dagens grönsak: Gröna ärtor
Dessert: Rabarber- & Jordgubbskräm
Tisdag
Lunch 1: Gratinerad falukorv & potatismos
Lunch 2: Laxfärsmedaljong med kall romsås & potatismos
Dagens grönsak: Slottsgrönsaker
Dessert: Kärleksmums
Onsdag
Lunch 1: Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
Lunch 2: Morotsbiff med Srirachamajonnäs & ris
Dagens grönsak: Blandsallad
Dessert: Fruktcocktail & grädde
Torsdag
Lunch 1: Thailändsk kycklingsoppa & hembakat bröd
Lunch 2: Köttbullar med gräddig tomatsås & ris
Dessert: Pannkaka med grädde
Kvällsmat: Pytt i panna med stekt ägg
Fredag
Lunch 1: Midsommarbuffé
Dessert: Färska jordgubbar med vispad grädde
Kvällsmat: Västerbottenpaj med syltad rödlök
Lördag
Lunch:Grillade kycklingspett med rostade grönsaker och Mojo verde
Dessert: Midsommar tårta
Kvällsmat: Klassisk gubbröra med kavring
Söndag
Lunch: Kalops med kokt potatis
Dagens grönsak: Ugnsrostade morötter
Dessert: Bakelse
Kvällsmat: Crêpes med färskost samt blandsallad