Fredriksdals VO
Vecka 26
Tillbehör varje dag: Gelé, smörgåsgurka, lingonsylt, rödbetor, ketchup, senap & tabasco.
Smaklig måltid
Med reservation för ändringar
Lunch 1 : Ägg- & persiljebakad torsk med vitvinssås och kokt potatis
Lunch 2: Lasagne
Dagens grönsak: Gröna ärtor
Dessert: Persika med grädde
Kvällsmat: Blomkålssoppa med skinka och bröd
Lunch 1: Ananasgratinerad kassler med rödvinssås & ris
Lunch 2: Bohuslänsk fiskgryta med ris
Dagens grönsak: Slottsgrönsaker
Dessert: Rulltårta
Kvällsmat: Chorizo med senapsmajonäs och potatismos
Lunch 1: Havets wallenbergare med vitvinssås & kokt potatis
Lunch 2: Kåldolmar med gräddsås & kokt potatis
Dagens grönsak: Rårivna morötter
Dessert: Björnbärskompott
Kvällsmat: Tonfiskröra serveras på vetekaka
Lunch 1: Kött- & grönsakssoppa med hembakat bröd
Lunch 2: Stekt kyckling med äpple- & currydressing samt ris
Dessert: Pannkaka med grädde
Kvällsmat: Skinkfrestelse serveras med pizzasallad
Lunch 1: Fläskschnitzel med bearnaise och ugnsstekt potatis
Lunch 2: Vegetarisk schnitzel med bearnaise & ugnsstekt potatis
Dagens grönsak:
Dessert: Blandsallad
Kvällsmat: Tacopaj serveras med aioli och ruccolasallad
Lunch: Skinkstek med ädelostsås och kokt potatis
Dagens grönsak: Broccoli
Dessert: Hallonsorbet
Kvällsmat: Köttbullesmörgås
Lunch: Oxjärpar med pepparsås & kryddig potatisgratäng
Dagens grönsak: Inlagd gurka
Dessert: Kladdkaka med vispgrädde
Kvällsmat: Fläskpannkaka med blandsallad