Fredriksdals VO
Vecka 46
Med reservation för ändringar.
Lunch: Spaghetti och köttfärssås serveras med kokt broccoli
Alternativ lunch: Fiskgratäng med kaviar och purjolök serveras med potatismos
Dessert: Lingonfromage
Kvällsmat: Italiensk kycklingsoppa serveras med bröd
Lunch: Pocherad fisk med ägg-& persiljesås serveras med kokt potatis och gröna ärtor
Alternativ lunch: Fransk kycklinggryta med smak av äpple serveras med kokt potatis
Dessert: Kesokaka med apelsingrädde
Kvällsmat: Blomkål- & broccoligratäng med rökt kyckling
Lunch: Raggmunk serveras med stekt fläsk & rårörda lingon
Alternativ lunch: Fiskbullar serveras med vitvinssås och dillmos
Dessert: Kaneldoftande äppelkräm
Kvällsmat: Mannerströms makaronipudding med lax
Lunch: Köttsoppa toppad med pepparrotsvisp serveras med bröd
Alternativ lunch: Nudelwok med kyckling serveras med sweet chilisås
Dessert: Bärkaka serveras med vaniljsås
Kvällsmat: Janssonsfrestelse serveras med prinskorv
Lunch: Biff Lindström serveras med skysås, kokt potatis och bukett grönsaker
Alternativ lunch: Oxbringa med ört- senapscreme serveras med rostad potatis & rotfrukter
Dessert: Bakad ananas serveras med vaniljglass
Kvällsmat: Tekaka med skagenröra och tillbehör
Lunch: Örtöverbakad fiskfilé med tomat serveras med potatismos & picklad fänkålsallad
Dessert: Brownie med salt kolatopping
Kvällsmat: Skinka- & spenatcrepes
Lunch : Boeuf bourguignon serveras med potatispuré och haricots verts
Dessert: Pannacotta med bärkompott
Kvällsmat: Omelett med champinjonstuvning