Fredriksdals VO
Vecka 47
Med reservation för ändringar.
Lunch: Flygande Jacob serveras med basmatiris och kålsallad
Alternativ lunch: Stekt falukorv med stuvade makaroner
Dessert: Citruskräm serveras med gräddmjölk
Kvällsmat: Minestronesoppa serveras med nybakt bröd & pålägg
Lunch: Köttbullar med gräddsås serveras med inlagd gurka och potatis
Alternativ lunch: Pepparotsbakad sejfilé serveras med potatismos och ångad broccoli
Dessert: Kockarnas val av dessert
Kvällsmat: Korv med bröd serveras med mos och rostad lök
Lunch: Stekt panerad koljafilé serveras med dansk remouladsås, kokt potatis & gröna ärtor
Alternativ lunch: Dillfrikassé på kyckling serveras med kokt potatis
Dessert: Bärkaka med vaniljvisp
Kvällsmat: Ägg á la Skanör (Gratäng med potatis, skinka och ägg)
Lunch: Ärtsoppa med fläsk serveras med hembakat bröd
Alternativ lunch: Mandelfisk serveras med citronsås, kokt potatis samt kålrabbi & vitkålsslaw
Dessert: Pannkaka med vispad grädde
Kvällsmat: Currydoftande pastagratäng med kyckling
Lunch: Mustig lammgryta med smak av rosmarin serveras med haricots verts & kokt potatis
Alternativ lunch: Fläskpiccata serveras med tomatsås & kokt potatis
Dessert: Björnbärskompott med vaniljkvarg
Kvällsmat: Hamburgare med bröd, dressing, sallad & tomat
Lunch: Pocherad fisk med räk & hummersås serveras med potatismos & dill rostade morötter
Dessert: Ostkaka med vispad grädde
Kvällsmat: Fläskpastrami serveras med potatissallad & bröd
Lunch: Tjälknöl (nötkött) serveras med viltgräddsås, rotfruktsgratäng och brysselkål.
Dessert: After eight päron serveras med vispad grädde
Kvällsmat: Ostomelett serveras med sauce verte