Fredriksdals VO
Vecka 48
Med reservation för ändringar.
Lunch: Korv stroganoff serveras med ris samt kokt broccoli
Alternativ lunch: Gratinerad sejfilé med smak av kaviar & purjolök serveras med potatismos
Dessert: Äpple och päronsoppa serveras med vaniljkvarg
Kvällsmat: Potatis och purjolökssoppa serveras med kalkonsmörgås.
Lunch: Mannerströms stekta strömming serveras med skirat smör, potatismos & gröna ärtor
Alternativ lunch: Asiatisk fläskköttgryta serveras med basmatiris
Dessert: Inlagd persika serveras med mandelgrädde
Kvällsmat: Pytt i panna med stekt ägg
Lunch: Stekt fläsk serveras med bruna bönor, kokt potatis & rivna morötter
Alternativ lunch: Gratinerad kycklinglårfilé med ratatouille & potatis
Dessert: Hallonkräm serveras med gräddmjölk
Kvällsmat: Risgrynspudding med björnbärskompott
Lunch: Huset fisksoppa serveras med aioli och nybakt bröd
Alternativ lunch: Bratwurst serveras med senapstuvad potatis och surkål
Dessert: Blåbärsfyllda creps serveras med vaniljglass
Kvällsmat: Hermanssonlåda (potatis och köttfärsgratäng)
Lunch: Pannbiff med bräserad lök serveras med skysås, potatis och ångad blomkål
Alternativ lunch: Fiskfrikkassé med rotfrukter och dill serveras med potatis
Dessert: Fransk chokladkaka med apelsingrädde
Kvällsmat: Tekaka toppad med skagenröra, ägg, sallad och citron
Lunch: Kycklingfilé serveras med rosépepparsås, potatispuré smaksatt med
Grana padano & ugnsrostade rödbetor
Dessert: Drottninmousse
Kvällsmat: Laxpudding med skirat smör
Lunch: Slottsgryta serveras med ångad potatis och pressgurka
Dessert: Saffranskaka med lingonfrosting
Kvällsmat: Tunnt skivad kalkon serveras med mimosasallad & bröd