Fredriksdals VO
Vecka 52
Med reservation för ändringar.
Lunch: Köttfärssås och spaghetti serveras med kokt broccoli
Alternativ lunch: Fiskgratäng med citron & dillcrisp serveras med potatismos
Dessert: Lingonfromage
Kvällsmat: Grönkålssoppa serveras med ägghalva och nybakt bröd
Alternativ Kvällsmat: Risgrynspudding
Lunch: Julkorv serveras med senapssås, kokt potatis & gröna ärtor
Alternativ lunch: Lutfisk serveras med senapssås, potatis och gröna ärtor
Dessert: Mandarinkladdkaka med vispad grädde
Kvällsmat: Uppesittarmacka, Julskinka, vörtbröd och senap
Alternativ Kvällsmat: Risgrynspudding
Lunch: Julbord (meny skickas ut separat)
Dessert: Jultårta
Kvällsmat: Julbordet som skickas till lunch serveras även till kvällen
Lunch: Revben med smak av apelsin och äpple serveras med glöggsky,
rostad potatis & brysselkål
Dessert: Ris á la Malta & saftsås
Kvällsmat: Julens pytt i panna servars med stekt ägg
Alternativ Kvällsmat: Risgrynspudding
Lunch: Senapsgrilljerat kalkonbröst, hasselbackspotatis & gräddsås serveras med rödkål
Dessert: Ostkaka med björnbärskompott
Kvällsmat: Omelett med champinjonstuvning
Alternativ Kvällsmat: Risgrynspudding
Lunch: Örtöverbakad koljafilé serveras med potatismos och bukettgrönsaker
Dessert: Kardemummakaka med apelsinfrosting
Kvällsmat: Creps med skinka och spenat
Alternativ Kvällsmat: Risgrynspudding
Lunch: Nötköttgryta med ädelost serveras med kokt potatis och haricots verts
Dessert: Skummtomtepannacotta
Kvällsmat: Gubbröra på kavring
Alternativ Kvällsmat: Risgrynspudding