Gunnareds Lövgärdets och Solängens Vård & Omsorgsboende
Vecka 24
Lunch 1: Ugnsgratinerad falukorv serveras med potatismos och broccoli
Lunch 2: Vegetarisk lasagne serveras med broccoli
Dessert: Hallonkräm med gräddmjölk
Kvällsmat: Potatisbullar med stekt bacon och lingon
Lunch 1: Fiskpudding med skirat smör serveras med kokt potatis och gröna ärtor
Lunch 2: Ost- & skinksås serveras med pasta och gröna ärtor
Dessert: Chokladpudding med vispad grädde
Kvällsmat: Ängamat serveras med mjukt bröd och pålägg
Lunch 1: Lammfärsbiffar med soltorkad tomat och fetaost serveras med klyftpotatis och kokta morötter
Lunch 2: Fläsklägg serveras med rotmos och kokta morötter
Dessert: Exotisk fruktsallad med vaniljkvarg
Kvällsmat: Omelett med prinskorv
Lunch 1: Minestronesoppa serveras med mjukt bröd och pålägg
Lunch 2: Broccolisoppa serveras med mjukt bröd och pålägg
Dessert: Äppelkaka med vaniljsås
Kvällsmat: Hamburgare med bröd serveras med pommes frites, dressing & sallad
Lunch 1: Vit fisk med ägg- & persiljesås serveras med kokt potatis och rivna morötter
Lunch 2: Köttbullar med stuvade makaroner och rivna morötter
Dessert: Ostkaka med grädde & jordgubbssylt
Kvällsmat: Västerbottenpaj med örtcrème
Lunch: Kycklingfilé med kokt potatis serveras med grönpepparsås & haricotsverts
Dessert: Morotskaka
Kvällsmat: Matjessill med färsk potatis serveras med gräddfil & gräslök
Lunch: Biff Stroganoff med ris serveras med ratatouille
Dessert: Gino med vaniljglass
Kvällsmat: Mannagrynspudding med hallonsylt