Gunnareds Lövgärdets och Solängens Vård & Omsorgsboende
Vecka 26
Lunch 1: Köttfärssås och spaghetti serveras med ratatouillegrönsaker
Lunch 2: Vegetariska biffar med kall örtsås serveras med kokt potatis och ratatouillegrönsaker
Dessert: Nyponsoppa med mandelbiskvier
Kvällsmat: Halv special (Korv med bröd, potatismos, gurkmajonnäs, rostad lök, senap & ketchup)
Lunch 1: Fiskbullar i hummersås serveras med kokt potatis och kokt broccoli
Lunch 2: Gratinerad kassler med svampsås serveras med ris och kokt broccoli
Dessert: Äpple- & kanelkompott med gräddklick
Kvällsmat: Morots- & linssoppa serveras med mjukt bröd
Lunch 1: Stekt falukorv med stuvad vitkål och kokt potatis serveras med bukettgrönsaker
Lunch 2: Matjessill med färskpotatis serveras med gräddfil och gräslök
Dessert: Jordgubb- & banansmoothie
Kvällsmat: Kycklingspett med potatissallad
Lunch 1: Potatis- & purjolökssoppa serveras med mjukt bröd och pålägg
Lunch 2: Köttfärspaj serveras med Rhode islanddressing & grönsallad
Dessert: Rabarber- & jordgubbssmulpaj serveras med vaniljsås
Kvällsmat: Gravad lax med stuvad potatis
Lunch 1: Pastasås med räkor serveras med penne & grönsallad
Lunch 2: Hamburgare med bröd serveras med mos, dressing & grönsallad
Dessert: Kokos toscakaka
Kvällsmat: Ost & broccoligratäng
Lunch: Schnitzel med kaprissås serveras med rostad potatis & haricotsverts
Dessert: Moccaparfait
Kvällsmat: Mannagrynspudding med jordgubbssylt
Lunch: Fransk kycklinggryta serveras med kokt potatis och slottsgrönsaker
Dessert: Vaniljglass med kolasås
Kvällsmat: Smörgåstårta med skinka & rostbiff