Omsorgen

Göteborgs stad

Gunnareds Lövgärdets och Solängens Vård & Omsorgsboende

Vecka 48

Med reservation för ändringar

Välkomna!

Måndag

Lunch 1   Frukostkorv med stuvad vitkål och kokt potatis serveras med minimorötter                                                                                                                         Lunch 2   Ädelost- & broccolisås med pasta serveras med minimorötter                                                                                                      Dessert   Äppel- & kanelkompott serveras med vaniljkvarg

Kvällsmat Morotssoppa med röda linser serveras med mjukt bröd och pålägg

Tisdag

Lunch 1   Sprödbakad fisk med remouladsås med kokt potatis & haricots verts

Lunch 2   Fläskköttsgryta med svamp & purjolök med kokt potatis & haricots verts

Dessert    Banan- & jordgubbssmoothie

Kvällsmat Pytt i panna med stekt ägg och inlagda rödbetor

Onsdag

Lunch 1   Kålpudding med gräddsås serveras med kokt potatis, bukettgrönsaker

Lunch 2   Vegetarisk chorizogryta serveras med bulgur och bukettgrönsaker                                                                                                                               Dessert   Brulépudding med karamellsås

Kvällsmat Kycklinglasagnette med kålsallad

Torsdag

Lunch 1   Ärtsoppa med fläsk serveras med mjukt bröd och pålägg

Lunch 2   Krämig tomatsoppa serveras med mjukt bröd och pålägg                                     

Dessert   Pannkakor serveras med grädde & jordgubbssylt

Kvällsmat Halv special  (Korv med bröd, potatismos, gurkmajonnäs, rostad lök, senap & ketchup)

Fredag

Lunch 1   Torsk med ägg- & persiljesås serveras med kokt potatis & gröna  ärtor                                                                                                                                             

Lunch 2   Kycklinglevergryta med bacon & svamp serveras med potatismos & ärtor                        

Dessert   Kladdkaka med vispad grädde   

Kvällsmat Moussaka

Lördag

Lunch Helstekt kotlettrad med bearnaisesås serveras med klyftpotatis & romanesco 

Dessert Blåbärspannacotta 

Kvällsmat Crêpes med svampstuvning

Söndag

Första Advent

Lunch Kycklingfärsbiff med örtolja serveras med oliv- & tryffelpuré och romanabönor

Dessert Gotländsk saffranspannkaka med grädde & björnbärssylt

Kvällsmat Grötafton: Risgrynsgröt med saftsås, vörtbröd med julskinka och senap