Gunnareds Lövgärdets och Solängens Vård & Omsorgsboende
Vecka 51
Veckans stående kvällsmat: Pizza med päron & ädelost
Lunch 1 Halv special (Korv med bröd, potatismos, gurkmajo, röstad lök, senap & ketchup)
Lunch 2 Morotslasagne med vitkålssallad
Dessert Nyponsoppa med mandelbiskvi och gräddmjölk
Kvällsmat Omelett med soltorkad tomat, paprika & mozzarella
Lunch 1 Stekt strömming med skirat smör serveras med potatismos och gröna ärtor
Lunch 2 Köttbullar med gräddsås serveras med kokt potatis och gröna ärtor, lingonsylt
Dessert Ljummen päronhalva med After Eightchoklad och gräddklick
Kvällsmat Potatis- & purjolökssoppa serveras med mjukt bröd och pålägg
Lunch 1 Gratinerad kassler med ananas serveras med ris och ärter-, majs- & paprika
Lunch 2 Kyckling i currysås serveras med ris
Dessert Kesokaka med hallonsylt
Kvällsmat Husets pytt i panna med stekt ägg och inlagda rödbetor
Lunch 1 Gulaschsoppa serveras med mjukt bröd och pålägg
Lunch 2 Ängamat serveras med mjukt bröd och pålägg
Dessert Drottningpaj med vaniljsås
Kvällsmat Köttfärspaj med Rhode Islandsås och liten sallad
Lunch 1 Torsk med senapssås serveras med kokt potatis och gröna ärtor
Lunch 2 Stekt fläsk med bruna bönor serveras med kokt potatis och gröna ärtor
Dessert Tiramisu
Kvällsmat Kallskuren kalkon med mimosasallad
Lunch Fransk kycklinggryta med kokt potatis & romanabönor, vinbärsgelé
Dessert Julinspirerad kladdkaka med gräddklick
Kvällsmat Sill med kokt potatis och ägghalva, gräddfil & gräslök
Fjärde Advent
Lunch Långbakad fläskkarré med äpple- & grönpepparsås, ugnsrostad potatis och slottsgrönsaker, äppelmos
Dessert Rompannacotta med glöggtäcke
Kvällsmat Hamburgare med tillbehör (bröd, dressing, sallad, potatismos)