Göteborgs stad
Högsbotorp Kaverös
Vecka 20
Måndag
Lunch 1: Korv stroganoff, ris, minimorötter
Lunch 2: Quorngryta med vit & vitlök, ris, minimorötter
Dessert: Blåbärskräm
Kvällsmat: Janssons frestelse
Lunch 2: Quorngryta med vit & vitlök, ris, minimorötter
Dessert: Blåbärskräm
Kvällsmat: Janssons frestelse
Tisdag
Lunch 1: Fiskgratäng med kaviar & purjolök, potatismos, bukettgrönsaker
Lunch 2: Hermanssonlåda, bukettgrönsaker
Dessert: Fruktcoktail med vaniljvisp
Kvällsmat: Blomkålssoppa med bröd
Lunch 2: Hermanssonlåda, bukettgrönsaker
Dessert: Fruktcoktail med vaniljvisp
Kvällsmat: Blomkålssoppa med bröd
Onsdag
Lunch 1: Wallenbergare (kalv) skirat smör, potatismos, gröna ärter
Lunch 2: Kycklingklubba, bearnaisesås, rostad potatis, gröna ärter
Dessert: Rabarber & jordgubbskompott
Kvällsmat: Crepes med färskost, pizzasallad
Lunch 2: Kycklingklubba, bearnaisesås, rostad potatis, gröna ärter
Dessert: Rabarber & jordgubbskompott
Kvällsmat: Crepes med färskost, pizzasallad
Torsdag
Lunch 1: Köttsoppa, bröd
Lunch 2: Lasagne, pizzasallad
Dessert: Ostkaka med grädde
Kvällsmat: Stekt prinskorv, äggröra
Lunch 2: Lasagne, pizzasallad
Dessert: Ostkaka med grädde
Kvällsmat: Stekt prinskorv, äggröra
Fredag
Lunch 1: Fransk kycklinggryta med dragon, ris, broccoli
Lunch 2: Stekt fläsk med löksås, kokt potatis, broccoli
Dessert: Hallonpaj med vaniljsås
Kvällsmat: Laxpytt med kall citronsås
Lunch 2: Stekt fläsk med löksås, kokt potatis, broccoli
Dessert: Hallonpaj med vaniljsås
Kvällsmat: Laxpytt med kall citronsås
Lördag
Lunch 1: Pocherad torsk, ägg & persiljesås, kokt potatis, rivna morötter
Dessert: Vaniljglass med kolasås
Kvällsmat: Grekisk paj med fetaost & baslikacreme
Dessert: Vaniljglass med kolasås
Kvällsmat: Grekisk paj med fetaost & baslikacreme
Söndag
Lunch 1: Dillkött med kokt potatis, romanbönor
Dessert: Morotskaka med frosting
Kvällsmat: Ägg a la Skanör
Dessert: Morotskaka med frosting
Kvällsmat: Ägg a la Skanör