Göteborgs stad
Högsbotorp Kaverös
Vecka 9
Måndag
Lunch 1: Stekt falukorv med stuvade morötter serveras med potatismos
Lunch 2: Pasta Carbonara
Desset: Ägglikörmousse
Kvällsmat: Grön ärtsoppa med bröd
Lunch 2: Pasta Carbonara
Desset: Ägglikörmousse
Kvällsmat: Grön ärtsoppa med bröd
Tisdag
Lunch 1: Stekt panerad rödspätta serveras med dansk remouladsås kokt potatis gröna ärtor
Lunch 2: Lasagnette bolognese
Dessert: Bärkvarg
Kvällsmat: Champinjonsoppa med bröd
Lunch 2: Lasagnette bolognese
Dessert: Bärkvarg
Kvällsmat: Champinjonsoppa med bröd
Onsdag
Lunch 1: Oxjärpar med gräddsås kokt potatis och rårivna morötter
Lunch 2: Flygande Jacob serveras med kokt ris
Dessert: Blåbärskräm
Kvällsmat: Fläskpastrami med rotfruktsgratäng
Lunch 2: Flygande Jacob serveras med kokt ris
Dessert: Blåbärskräm
Kvällsmat: Fläskpastrami med rotfruktsgratäng
Torsdag
Lunch 1: Ärtsoppa med fläsk nybakat bröd
Lunch 2: Sjömansbiff samt bukettgrönsaker
Dessert: pannkakor med grädde
Kvällsmat: Krämig pastapytt med korv
Lunch 2: Sjömansbiff samt bukettgrönsaker
Dessert: pannkakor med grädde
Kvällsmat: Krämig pastapytt med korv
Fredag
Lunch 1: Pannbiff med stekt lök rostad kulpotatis skysås & broccoli
Lunch 2: Fiskgratäng med sparris och räkor samt potatismos
Dessert: Fyriskaka med äpple samt vaniljsås
Kvällsmat: Ost och skinkomelett med grönsallad
Lunch 2: Fiskgratäng med sparris och räkor samt potatismos
Dessert: Fyriskaka med äpple samt vaniljsås
Kvällsmat: Ost och skinkomelett med grönsallad
Lördag
Lunch: Kycklingfilé med dragonsås potatisgratäng samt slottsgrönsaker
Dessert: Jordgubbsmousse
Kvällsmat: Lökpaj med sallad och Rhode islandsås
Dessert: Jordgubbsmousse
Kvällsmat: Lökpaj med sallad och Rhode islandsås
Söndag
Lunch: Fiskgryta med rotselleri & fänkål serveras med kokt potatis slantade morötter
Dessert: Persikohalva med grädde
Kvällsmat: Prinskorv med gurkmajonnäs stekt potatis
Dessert: Persikohalva med grädde
Kvällsmat: Prinskorv med gurkmajonnäs stekt potatis