Omsorgen

Göteborgs stad

Järnbrott

Vecka 20

Måndag
Lunch 1: Korv Stroganoff serveras med kokt ris
Lunch 2: Citrusfisk serveras med gräslökscreme och kokt potatis
Dagens gröna: Kökets gröna val
Dessert: Persika med hallongrädde
Tisdag
Lunch 1: Citronkyckling med örter serveras med kokt ris
Lunch 2: Köttfärsgryta med svamp serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Kokta morötter
Dessert: Morotskaka
Onsdag
Lunch 1: Köttbullar serveras med rårörda lingon, gräddsås och potatismos
Lunch 2: Dhal, indisk linsgryta, serveras med Raita och basmatiris
Dagens gröna: Grön grönsaksblandning
Dessert: Kökets söta val
Torsdag
Lunch 1: Thai kycklingsoppa serveras med bröd
Lunch 2: Laxpudding serveras med skirat smör
Dagens gröna: Spenatsallad med gurka och tomat
Dessert: Ostkaka med bärkompott
Fredag
Lunch 1: Skånsk kalops serveras med kokt potatis
Lunch 2: Morotslasagne med keso serveras med en kall örtsås
Dagens gröna: Broccoli
Dessert: Äpple- och kanelkompott serveras med vaniljvisp
Lördag
Lunch: Ostpanerad sejfilé serveras med stuvad savoykål och kokt potatis
Dagens gröna: Bukettgrönsaker
Dessert: Chokladmousse med apelsinsås
Kvällsmat: Kycklingköttbullar (V) med klyftpotatis (V) och sweet chili dressing (K)
Söndag
Lunch: Fransk kycklingfärsgryta med äpple serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Romanescoblandning
Dessert: Rabarber- och jordgubbspaj med kokos serveras med vaniljsås
Kvällsmat: Patentsmörgås (V)