Järnbrott
Vecka 28
Lunch 1: Ostgratineras falukorv serveras med en krämig tomatsås och mos
Lunch 2: Krämig böngryta med örter serveras med ris
Dagens gröna: Vitkålssalad med paprika och morot
Dessert: Nyponsoppa och mandelgrädde
Kvällsmat: Rotfruktsmedaljonger och bacon
Lunch 1: Panerad fisk serveras med dansk remouladsås och kokt potatis
Lunch 2: Spaghetti â la carbonara
Dagens gröna: Gröna ärtor
Dessert: Kardemummakaka
Kvällsmat: Ängamat med bröd
Lunch 1: Kyckling- och currygryta serveras med ris
Lunch 2: Fisk Bordelaise serveras med skirat smör och kokt potatis
Dagens gröna: Grön grönsaksblandning
Dessert: Jordgubbskräm
Kvällsmat: Köttfärsfrestelse
Lunch 1: Vitemöllas morotssoppa med räkor serveras med bröd
Lunch 2: Lasagnette Bolognese serveras med en rostad vitlöksdressing
Dagens gröna: Isbergsallad med tomat och gurka
Dessert: Plättar med vispad punchgrädde
Kvällsmat: Vårrullar med sweet chilisås och kålsallad
Lunch 1: Pannbiff med stekt lök, gräddsås och kokt potatis
Lunch 2: Spetsofai, grekisk vegetarisk korvgryta, serveras med ris
Dagens gröna: Spenatsallad med gurka och tomat
Dessert: Toscapäron med vaniljsås
Kvällsmat: Ost- och spenatomelett med kall örtsås
Dagens gröna: Kokta morötter
Dessert: Citronkaka
Kvällsmat: Crêpes med skinka och spenat (V) serveras med sallad
Dagens gröna: Grillgrönsaker
Dessert: Ängladessert
Kvällsmat: Mannagrynspudding (V) med saftsås