Göteborgs stad
Järnbrott
Vecka 3
Måndag
Lunch 1: Stekt falukorv med stuvade morötter, potatismos, pizzasallad
Lunch 2: Carbonara serveras med pasta, pizzasallad
Dessert: Ägglikörmousse
Kvällsmat: Champinjonsoppa med bröd
Lunch 2: Carbonara serveras med pasta, pizzasallad
Dessert: Ägglikörmousse
Kvällsmat: Champinjonsoppa med bröd
Tisdag
Lunch 1: Stekt spätta med dansk remouladsås, kokt potatis, ärter
Lunch 2: Lasagnette Bolognese, ärter
Dessert: Bärkvarg
Kvällsmat: Fläskpastrami med rotfruktsgratäng
Lunch 2: Lasagnette Bolognese, ärter
Dessert: Bärkvarg
Kvällsmat: Fläskpastrami med rotfruktsgratäng
Onsdag
Lunch 1: Oxjärpar med gräddsås, kokt potatis, rivna morötter
Lunch 2: Flygande Jacob med ris rivna morötter
Dessert: Blåbärskräm
Kvällsmat: 1/2 special med gurkmajonnäs
Lunch 2: Flygande Jacob med ris rivna morötter
Dessert: Blåbärskräm
Kvällsmat: 1/2 special med gurkmajonnäs
Torsdag
Lunch 1: Färgglad fisksoppa med bröd
Lunch 2: Sjömansbiff varma grönsaker
Dessert: Pannkaka med grädde
Kvällsmat: Ost & skinkomelett med grönsallad
Lunch 2: Sjömansbiff varma grönsaker
Dessert: Pannkaka med grädde
Kvällsmat: Ost & skinkomelett med grönsallad
Fredag
Lunch 1: Pannbiff med stekt lök, skysås, stekt potatis, Broccoli
Lunch 2: Fiskgratäng med dill & räkor, potatismos, broccoli
Dessert: Äpplekaka med vaniljsås
Kvällsmat: Lökpaj med grönsallad & Rhode Islandsås
Lunch 2: Fiskgratäng med dill & räkor, potatismos, broccoli
Dessert: Äpplekaka med vaniljsås
Kvällsmat: Lökpaj med grönsallad & Rhode Islandsås
Lördag
Lunch 1: Stekt kycklingfilé med potatisgratäng, dragonsås, varma grönsaker
Dessert: Jordgubbsmousse
Kvällsmat: Prinskorv med stuvad spenat och stekt potatis
Dessert: Jordgubbsmousse
Kvällsmat: Prinskorv med stuvad spenat och stekt potatis
Söndag
Lunch 1: Fiskgryta med rotselleri & fänkål, kokt potatis, varma morötter
Dessert: Persikohalva med grädde
Kvällsmat: Potatisbullar med bacon i, vitkålssallad med lingon
Dessert: Persikohalva med grädde
Kvällsmat: Potatisbullar med bacon i, vitkålssallad med lingon