Omsorgen

Göteborgs stad

Järnbrott

Vecka 35

Måndag
Lunch 1:     Stekt falukorv serveras med pepparrotssås och kokt potatis
Lunch 2:    Potatis- och purjolökssoppa serveras med vegetarisk bacon och bröd
Dagens gröna:     Broccoli
Dessert:     Exotisk fruktsallad serveras med vispad grädde
Kvällsmat:    Gräddstuvad pyttipanna (V)serveras med stekt ägg (V)
Tisdag
Lunch 1:    Panerad fisk serveras med tartarsås och kokt potatis
Lunch 2:     Spaghetti â la Carbonara
Dagens gröna:     Gröna ärtor
Dessert:     Tigerkaka
Kvällsmat:    Ängamat (V) serveras med bröd
Onsdag
Lunch 1:     Kreolsk kycklinggryta serveras med ris
Lunch 2:    Mandelfisk serveras med skirat smör och kokt potatis
Dagens gröna:     Kökets gröna val
Dessert:    Fläder- och krusbärskräm
Kvällsmat:     Tacopaj (V) serveras med gräddfil
Torsdag
Lunch 1:    Fisksoppa serveras med bröd
Lunch 2: Pastagratäng med kyckling serveras med en örtcreme
Dagens gröna: Blandsallad med tomat och gurka
Dessert:     Kesokaka serveras med vaniljgrädde
Kvällsmat:    Vårrullar (V) serveras med sweet chilisås (K) och kålsallad
Fredag
Lunch 1:    Pannbiff med stekt lök, gräddsås och kokt potatis
Lunch 2:    Vegetarisk lasagne serveras med vitlöksås
Dagens gröna:    Spenatsallad med gurka och tomat
Dessert:    Toscapäron serveras med vaniljsås
Kvällsmat:    Bakad potatis (V) med skagenröra (K)
Lördag
Lunch:     Slottsgryta serveras med kokt potatis
Dagens gröna:    Haricots verts
Dessert:     Drottningmousse
Kvällsmat:    Bondomelett (V) serveras med en kall örtsås (K)
Söndag
Lunch:    Helstekt fläskytterfilé serveras med ädelostsås och rostad potatis
Dagens gröna:    Grillgrönsaker
Dessert:    Rabarberpaj serveras med vaniljglass
Kvällsmat:     Kalvsylta serveras med rödbetssallad och kokt potatis