Göteborgs stad
Järnbrott
Vecka 35
Måndag
Lunch 1: Stekt falukorv serveras med pepparrotssås och kokt potatis
Lunch 2: Potatis- och purjolökssoppa serveras med vegetarisk bacon och bröd
Dagens gröna: Broccoli
Dessert: Exotisk fruktsallad serveras med vispad grädde
Kvällsmat: Gräddstuvad pyttipanna (V)serveras med stekt ägg (V)
Tisdag
Lunch 1: Panerad fisk serveras med tartarsås och kokt potatis
Lunch 2: Spaghetti â la Carbonara
Dagens gröna: Gröna ärtor
Dessert: Tigerkaka
Kvällsmat: Ängamat (V) serveras med bröd
Onsdag
Lunch 1: Kreolsk kycklinggryta serveras med ris
Lunch 2: Mandelfisk serveras med skirat smör och kokt potatis
Dagens gröna: Kökets gröna val
Dessert: Fläder- och krusbärskräm
Kvällsmat: Tacopaj (V) serveras med gräddfil
Torsdag
Lunch 1: Fisksoppa serveras med bröd
Lunch 2: Pastagratäng med kyckling serveras med en örtcreme
Dagens gröna: Blandsallad med tomat och gurka
Dessert: Kesokaka serveras med vaniljgrädde
Kvällsmat: Vårrullar (V) serveras med sweet chilisås (K) och kålsallad
Fredag
Lunch 1: Pannbiff med stekt lök, gräddsås och kokt potatis
Lunch 2: Vegetarisk lasagne serveras med vitlöksås
Dagens gröna: Spenatsallad med gurka och tomat
Dessert: Toscapäron serveras med vaniljsås
Kvällsmat: Bakad potatis (V) med skagenröra (K)
Lördag
Lunch: Slottsgryta serveras med kokt potatis
Dagens gröna: Haricots verts
Dessert: Drottningmousse
Kvällsmat: Bondomelett (V) serveras med en kall örtsås (K)
Söndag
Lunch: Helstekt fläskytterfilé serveras med ädelostsås och rostad potatis
Dagens gröna: Grillgrönsaker
Dessert: Rabarberpaj serveras med vaniljglass
Kvällsmat: Kalvsylta serveras med rödbetssallad och kokt potatis