Göteborgs stad
Restaurang Blåsut
Vecka 10
Måndag
Lunch 1: Köttkorv med pepparrotssås, kokt potatis (Svenskproducerat)
Lunch 2: Kycklinglevergryta med bacon kokt ris samt haricotsverts (Svenskproducerat)
Lunch 2: Kycklinglevergryta med bacon kokt ris samt haricotsverts (Svenskproducerat)
Tisdag
Lunch 1: Pocherad fisk med Sandefjordsås och kokt potatis
Lunch 2: Tortellini med ricotta & spenat i tomatsås
Lunch 2: Tortellini med ricotta & spenat i tomatsås
Onsdag
Lunch 1: Köttfärssås med spaghetti
Lunch 2: Viltskavsgryta med lingon och potatismos
Lunch 2: Viltskavsgryta med lingon och potatismos
Torsdag
Lunch 1: Broccoli och potatissoppa servera med bröd, Blåbärspaj med vaniljsås
Lunch 2: Rimmad fläskbog med senapssås och rotmos
Lunch 2: Rimmad fläskbog med senapssås och rotmos
Fredag
Lunch 1: Gulaschgryta med ris och kokt blomkål
Lunch 2: kycklingfilé serveras med rödvinssås potatisgratäng och blomkål (Svenskproducerat)
Lunch 2: kycklingfilé serveras med rödvinssås potatisgratäng och blomkål (Svenskproducerat)
Lördag
Söndag