Göteborgs stad
Restaurang Blåsut
Vecka 9
Måndag
Lunch 1: Stekt falukorv med stuvade morötter serveras med potatismos
Lunch 2: Pasta Carbonara
Lunch 2: Pasta Carbonara
Tisdag
Lunch 1: Stekt rödspätta serveras med dansk remouladsås, kokt potatis
Lunch 2: Lasagnette bolognese
Lunch 2: Lasagnette bolognese
Onsdag
Lunch 1: Oxjärpar med gräddsås, kokt potatis
Lunch 2: Flygande Jacob serveras med kokt ris
Lunch 2: Flygande Jacob serveras med kokt ris
Torsdag
Lunch 1: Ärtsoppa med fläsk bröd, pannkakor med grädde
Lunch 2: Sjömansbiff
Lunch 2: Sjömansbiff
Fredag
Lunch 1: Pannbiff med stekt lök rostad kulpotatis, skysås
Lunch 2: Fiskgratäng med sparris och räkor samt potatismos
Lunch 2: Fiskgratäng med sparris och räkor samt potatismos
Lördag
Söndag