Omsorgen

Göteborgs stad

Restaurang Dicksons

Vecka 10

Måndag
Fläskkorv med rotmos, grov senap
Fiskgratäng(sej) med citron och gräslök, potatis
Dessert: Körsbärskräm
Veckans sallad: Räksallad
Tisdag
Fiskpudding med skirat smör, potatis och ärter
Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon
Dessert: Semla
Onsdag
Kassler med ostsås och potatis
Sweet chilikolja med potatis/ ris
Dessert: After eight päron med vispad grädde
Torsdag
Ängamat med kycklingköttbullar, mjukt bröd
Fiskbiffar med kall romsås, potatis
Dessert: Blåbärspaj med vaniljsås
Fredag
Pannbiff med löksås och potatis
Halstrad torsk med bacon, blomkålspuré och rödvinssky
Dessert: Rabarber och jordgubbskräm
Lördag
Söndag