Göteborgs stad
Restaurang Dicksons
Vecka 12
Måndag
Stekt fläsk med löksås/bruna bönor, potatis
Fisk Bordelaise (kolja) med skirat smör, potatis och ärter
Dessert: Katrinplommonkräm
Veckans sallad: Laxsallad
Fisk Bordelaise (kolja) med skirat smör, potatis och ärter
Dessert: Katrinplommonkräm
Veckans sallad: Laxsallad
Tisdag
Stekt strömming med potatismos och rårörda lingon
Fläskköttsgryta med champinjoner och paprika, ris
Dessert: Fruktsoppa med kardemummaskorpor
Fläskköttsgryta med champinjoner och paprika, ris
Dessert: Fruktsoppa med kardemummaskorpor
Onsdag
Korvgryta med tomat och vispgrädde, ris
Laxpudding med skirat smör
Dessert: Fruktsallad med vaniljglass
Laxpudding med skirat smör
Dessert: Fruktsallad med vaniljglass
Torsdag
Fisksoppa med tomat och vitt vin, mjukt bröd
Fläskpannkaka med rårörda lingon
Blåbärscrepés med vispad grädde
Fläskpannkaka med rårörda lingon
Blåbärscrepés med vispad grädde
Fredag
Stekt kycklinglårfilé med currysås och ris
Pocherad torsk med hummersås, potatis och ärter
Dessert: Svartravinbärskäm
Pocherad torsk med hummersås, potatis och ärter
Dessert: Svartravinbärskäm
Lördag
Söndag
stängt