Göteborgs stad
Restaurang Dicksons
Vecka 19
Måndag
Fläskkorv med senapssås och potatis
Fisk Bordelaise med smörsås och potatis
Dessert: Persikohalva med vispad grädde
Veckans sallad: Räksallad
Fisk Bordelaise med smörsås och potatis
Dessert: Persikohalva med vispad grädde
Veckans sallad: Räksallad
Tisdag
Fiskfsufflé med skirat smör och potatis
Fläskköttsgryta med champinjoner och ris
Dessert: Hallonkräm
Fläskköttsgryta med champinjoner och ris
Dessert: Hallonkräm
Onsdag
Köttbullar med gräddsås och potatis
Fiskgratäng (sej) med räkor, potatis
Dessert: Rulltårta med vispad grädde
Fiskgratäng (sej) med räkor, potatis
Dessert: Rulltårta med vispad grädde
Torsdag
Nikkalouktasoppa (vitkålsoppa med färs), mjukt bröd
Ost och tomatgratinerad falukorv med potatismos
Dessert: Rabarber och jordgubbspaj med vaniljsås
Ost och tomatgratinerad falukorv med potatismos
Dessert: Rabarber och jordgubbspaj med vaniljsås
Fredag
Sprödbakad torsk med dansk remouladsås och potatis
Kotlettrad med rosépepparsås och stekt potatis
Dessert: Krusbärssoppa med kardemummaskorpor
Kotlettrad med rosépepparsås och stekt potatis
Dessert: Krusbärssoppa med kardemummaskorpor
Lördag
Söndag