Omsorgen

Göteborgs stad

Restaurang Dicksons

Vecka 4

Måndag
Kålpudding med gräddsås, potatis och rårörda lingon
Fisk Bordelaise med skirat smör och potatis
Dessert: Jordgubbskräm
Veckans sallad: Räksallad
Tisdag
Pocherad torsk med paprikasås, potatis och ärter
Stekt fläsk med löksås och potatis
Dessert: Fruktsoppa med kardemummaskorpor
Onsdag
Biff Stroganoff med ris och inlagd gurka, potatis
Stekt strömming med potatismos och rårörda lingon
Dessert: Konserverad persika med grädde
Torsdag
Ängamat med vegobullar, och mjukt bröd
Pestobakad kolja med cremé fraiche, potatis/ ris
Dessert: Plättar med sylt och grädde
Fredag
Pannbiff med löksås, potatis
Rödlöksmarinerad kycklingfilé med ris
Dessert: Krusbärskräm
Lördag
Söndag