Göteborgs stad
Restaurang Dicksons
Vecka 5
Måndag
Stekt falukorv med stuvade grönsaker och potatis
Kolja med dragontäcke, potatis
Dessert: Körsbärssoppa med kardemummaskorpor
Veckans sallad: Caesarsallad
Kolja med dragontäcke, potatis
Dessert: Körsbärssoppa med kardemummaskorpor
Veckans sallad: Caesarsallad
Tisdag
Nötfärsbiff med dragonsås och potatis
Sprödbakad fisk med dillmajonnäs, potatis och ärter
Dessert: Björnbärskräm
Sprödbakad fisk med dillmajonnäs, potatis och ärter
Dessert: Björnbärskräm
Onsdag
Kalops med rödbetor och potatis
Ädelostbakad sej, potatis
Dessert: Mandarinklyftor med vispad grädde
Ädelostbakad sej, potatis
Dessert: Mandarinklyftor med vispad grädde
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk, mjukt bröd
Fiskgratäng med dill, potatis
Dessert: Pannkaka med sylt och grädde
Fiskgratäng med dill, potatis
Dessert: Pannkaka med sylt och grädde
Fredag
Bohuslänsk fiskgryta med potatis och ärter
kreolsk gryta(fläskkött) med ris
Dessert: Chokladpudding med vispgrädde
kreolsk gryta(fläskkött) med ris
Dessert: Chokladpudding med vispgrädde
Lördag
Söndag