Göteborgs stad
Restaurang Dicksons
Vecka 8
Måndag
Kåldolmar med gräddsås, potatis och rårörda lingon
Mandelfisk( sej) med skirat smör ,potatis och ärter
Dessert: Mjuk banankaka med vispad gräde
Veckans sallad: Caesarsallad
Mandelfisk( sej) med skirat smör ,potatis och ärter
Dessert: Mjuk banankaka med vispad gräde
Veckans sallad: Caesarsallad
Tisdag
Pocherad torsk med pepparrotssås och potatis
Kycklinggryta med kokosmjölk och röd curry, ris
Dessert: Jordgubbskräm
Kycklinggryta med kokosmjölk och röd curry, ris
Dessert: Jordgubbskräm
Onsdag
Isterband med stuvad potatis och rödbetor
Stekt sej med morotsragu, vitvinssås och potatis
Dessert: Äppelcrepes med vaniljsås
Stekt sej med morotsragu, vitvinssås och potatis
Dessert: Äppelcrepes med vaniljsås
Torsdag
Gulaschoppa med gräddfil, mjukt bröd
Fiskgryta med aoli, ris/ potatis
Dessert: Ostkaka med sylt och grädde
Fiskgryta med aoli, ris/ potatis
Dessert: Ostkaka med sylt och grädde
Fredag
Sprödbakad guldlax med dillmajonnäs och potatis
Pannbiff med stekt lök, gräddsås och potatis
Dessert: Diplomatkräm (bla. Äpple,annanas)
Pannbiff med stekt lök, gräddsås och potatis
Dessert: Diplomatkräm (bla. Äpple,annanas)
Lördag
Söndag