Omsorgen

Göteborgs stad

Restaurang Elias

Vecka 49

Måndag

Lunch 1:     Korv Stroganoff serveras med ris och bukettgrönsaker

Lunch 2:     Stekt panerad rödspätta serveras med potatis, tartarsås och bukettgrönsaker    

Kvällsmat 2: Potatis- och purjolökssoppa (V) serveras med bacontoppning (V) bröd

Tisdag

Lunch 1:     Pocherad torskfilé serveras med potatis, ägg- och persiljesås samt rårivna morötter

Lunch 2:     Kycklinggryta med aprikoser serveras med ris och rårivna morötter

Onsdag

Lunch 1:     Köttbullar serveras med potatismos, gräddsås, pressgurka och broccoli

Lunch 2:     Tomatrisotto serveras med baguette och broccoli

Torsdag

Lunch 1:     Fransk räk- och fisksoppa serveras med bröd

Dessert:      Brödpudding serveras med vaniljsås (ingår i soppan)  

Lunch 2:     Sjömansbiff serveras med saltgurka och spenatsallad  

Fredag

Lunch 1:     Bohuslänsk fiskpudding (sej- och laxfärs) serveras med potatis, skirat smör och ärtor     

Lunch 2:     Fläskbogsgryta med plommon serveras med potatismos och ärtor      

Lördag

Lunch 1:     Herrgårdskyckling serveras med stekt potatis och haricots verts       

Lunch 2:     Kökets val        

Söndag

Lunch 1:     Dillkött på fläskbog serveras med potatis och rostade rotfrukter       

Lunch 2:     Kökets val