Restaurang Elias
Vecka 49
Lunch 1: Korv Stroganoff serveras med ris och bukettgrönsaker
Lunch 2: Stekt panerad rödspätta serveras med potatis, tartarsås och bukettgrönsaker
Kvällsmat 2: Potatis- och purjolökssoppa (V) serveras med bacontoppning (V) bröd
Lunch 1: Pocherad torskfilé serveras med potatis, ägg- och persiljesås samt rårivna morötter
Lunch 2: Kycklinggryta med aprikoser serveras med ris och rårivna morötter
Lunch 1: Köttbullar serveras med potatismos, gräddsås, pressgurka och broccoli
Lunch 2: Tomatrisotto serveras med baguette och broccoli
Lunch 1: Fransk räk- och fisksoppa serveras med bröd
Dessert: Brödpudding serveras med vaniljsås (ingår i soppan)
Lunch 2: Sjömansbiff serveras med saltgurka och spenatsallad
Lunch 1: Bohuslänsk fiskpudding (sej- och laxfärs) serveras med potatis, skirat smör och ärtor
Lunch 2: Fläskbogsgryta med plommon serveras med potatismos och ärtor
Lunch 1: Herrgårdskyckling serveras med stekt potatis och haricots verts
Lunch 2: Kökets val
Lunch 1: Dillkött på fläskbog serveras med potatis och rostade rotfrukter
Lunch 2: Kökets val