Omsorgen

Göteborgs stad

Restaurang Elias

Vecka 1

Med reservation för ändringar i menyn.

Nytt lunchpris from 1/1 2026 85 kronor 

Måndag

Lunch 1:     Stekt falukorv serveras med potatis och gräddstuvad grönkål samt rårivna morötter

Lunch 2:     Fiskbullar serveras med dillsås, potatis och rårivna morötter     

Tisdag

Lunch 1:     Fisk Bordelaise serveras med potatismos, smörsås och ärtor

Lunch 2:     Spagetti och köttfärssås serveras med riven ost och ärtor   

Onsdag

Nyårsafton 3 rätters 164:-

Förrätt:        Västerbotten paj och laxtartar

Huvudrätt:   Stekt vildsvin serveras med gräddsås med enbär, pommes Anna, rödlöksmarmelad

och smörfrästa haricots verts

Dessert:      Crème caramell serveras med körsbärskompott

Torsdag

Nyårsdagen, nytt pris 85:-

Lunch 1:     Ångad rimmad torskrygg serveras med potatis, saffransbuljong och grönsaker   

Lunch 2:     Kökets val

Fredag

Lunch 1:     Kreolsk kycklinggryta serveras med ris och bukettgrönsaker

Lunch 2:     Citrusfisk serveras med potatismos, kall dillsås och bukettgrönsaker

Lördag

Lunch 1:     Helstekt fläskytterfilé serveras med grönpepparsås, rostad potatis och kokta morötter

Lunch 2:     Kökets val

Söndag

Lunch 1:     Biff Stroganoff serveras med ris och saltgurka samt grön grönsaksblandning          

Lunch 2:     Kökets val