Restaurang Elias
Vecka 1
Med reservation för ändringar i menyn.
Nytt lunchpris from 1/1 2026 85 kronor
Lunch 1: Stekt falukorv serveras med potatis och gräddstuvad grönkål samt rårivna morötter
Lunch 2: Fiskbullar serveras med dillsås, potatis och rårivna morötter
Lunch 1: Fisk Bordelaise serveras med potatismos, smörsås och ärtor
Lunch 2: Spagetti och köttfärssås serveras med riven ost och ärtor
Nyårsafton 3 rätters 164:-
Förrätt: Västerbotten paj och laxtartar
Huvudrätt: Stekt vildsvin serveras med gräddsås med enbär, pommes Anna, rödlöksmarmelad
och smörfrästa haricots verts
Dessert: Crème caramell serveras med körsbärskompott
Nyårsdagen, nytt pris 85:-
Lunch 1: Ångad rimmad torskrygg serveras med potatis, saffransbuljong och grönsaker
Lunch 2: Kökets val
Lunch 1: Kreolsk kycklinggryta serveras med ris och bukettgrönsaker
Lunch 2: Citrusfisk serveras med potatismos, kall dillsås och bukettgrönsaker
Lunch 1: Helstekt fläskytterfilé serveras med grönpepparsås, rostad potatis och kokta morötter
Lunch 2: Kökets val
Lunch 1: Biff Stroganoff serveras med ris och saltgurka samt grön grönsaksblandning
Lunch 2: Kökets val