Omsorgen

Göteborgs stad

Restaurang Elias

Vecka 44

Med reservation för ändringar.

Måndag

Lunch 1: Fläskkorv serveras med senapscrème, rotmos och broccoli  

Lunch 2: Krämig fisksoppa serveras med nybakt bröd 

Dessert: Blåbärscrêpes serveras med citrongrädde (ingår i soppan)

Tisdag

STÄNGT pga utbildning

Onsdag

Lunch 1: Baconinlindad köttfärslimpa serveras med potatis, äppelgräddsås och kokta morötter 

Lunch 2: Chili sin carne serveras med ris och crème fraicheklick samt kokta morötter    

Torsdag

Lunch 1: Ärtsoppa med fläsk serveras med köttkorv, senap och nybakt bröd samt ost 

Dessert: Pannkakor serveras med hallongrädde (ingår i soppan)    

Lunch 2: Havets lasagne serveras med citronaioli och blandsallad 

Fredag

Lunch 1: Biff Lindström serveras med potatis, löksky och rostade morötter  

Lunch 2: Pumpasoppa serveras med rostade pumpafrön och nybakt bröd    

Dessert: Äppelpizza serveras med vaniljglass  (ingår i soppan)

Lördag

Lunch 1: Havets Wallenbergare toppade med kapris och rödlök serveras med potatismos, skirat smör och ärtor    

Lunch 2: Kökets val   

Söndag

Lunch 1: Bouef bourguignon serveras med potatis och romanescoblandning    

Lunch 2: Kökets val