Omsorgen

Göteborgs stad

Restaurang Elias

Vecka 13

Måndag
Stekt fläsk serveras med potatis, löksås och kokt blomkål
Fiskbullar med dillsås serveras med potatis och kokt blomkål
Tisdag
Stekt panerad makrill serveras med potatis och stuvad spenat
Korvgryta med curry och äpple serveras med ris
Onsdag
Italiensk kycklinggratäng serveras med ris samt kockens val av råkost
Majsplättar med gräddfil och ost serveras med kesoröra och kökets val av råkost
Torsdag
Gulaschsoppa serveras med crème fraiche och nybakt bröd samt ost
Dessert: Banoffeepaj (ingår endast i soppan)
Grönsaksmoussaka serveras med vitlöksmarinerade oliver med smak av citron
Fredag
Köttfärssås serveras med spagetti och riven ost samt grönsaksblandning med ärter, majs och paprika
Bohuslänsk fiskpudding serveras med potatis, skirat smör och grönsaksblandning med ärter, majs och paprika
Lördag
Fänbkålsbakad torskfilé serveras med dillkryddat potatismos, vitvinssås och haricots verts
Kökets val
Söndag
Örtkryddad fläskkarré serveras med potatis, gräddsås och rostade morötter
Kökets val