Göteborgs stad
Restaurang Elias
Vecka 17
Måndag
Inkokt lax serveras med potatis, hollandaisesås och picklad gurksallad
Vegetarisk lasagne med kall örtsås
Vegetarisk lasagne med kall örtsås
Tisdag
Isterband serveras med persiljestuvad potatis och rödbetor
Fiskfrikassé med rotfrukter serveras med potatismos
Fiskfrikassé med rotfrukter serveras med potatismos
Onsdag
Kålpudding serveras med potatis, gräddsås och rårörda lingon samt pressgurka
Chili sin carne serveras med basmatiris
Chili sin carne serveras med basmatiris
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk serveras med senap, fläskkorv, och nybakt bröd
Dessert: Pannkakor serveras med hallongrädde (ingår till soppan)
Grekisk grönsaksgratäng serveras med fetaostcrème
Dessert: Pannkakor serveras med hallongrädde (ingår till soppan)
Grekisk grönsaksgratäng serveras med fetaostcrème
Fredag
Havets Wallenbergare serveras med potatismos, skirat smör och ärtor
Marockansk köttgryta med grönsaker serveras med couscous och citronyoghurt
Marockansk köttgryta med grönsaker serveras med couscous och citronyoghurt
Lördag
Herrgårdskyckling serveras med rostad potatis och brytbönor
Kökets val
Kökets val
Söndag
Dillkött på fläskbog serveras med potatis och rostade morötter
Kökets val
Kökets val